Σασμός: Συγκλονίζει η Καλλιόπη και αποκαλύπτει γιατί δολοφονεί τη Βασιλική – Ομολογεί ο Μαθιός

Σασμός: ‘Εχω ένα καλό νέο και ένα κακό που λέει και η γνωστή ρήση. Ας ξεκινήσουμε από το πιο δυσάρεστο. ‘
Ηρθε η ώρα της μεγάλης κρίσης και η ώρα όμως ενός πολύ μεγάλου λάθους στο Σασμό του Alpha. Η αστυνομία φτάνει στο σπίτι της Καλλιόπης για έρευνα και ανακαλύπτει ένα ολόκληρο οπλοστάσιο. ‘Ομως εκείνη κάνει το μοιραίο λάθος αφού συναντηθεί όμως με τη Βασιλική. Η ώρα της κρίσης πλησιάζει και ο Μαθιός ανοίγει την καρδιά του στον παπά γιατί είναι σίγουρος ότι πλησιάζει η στιγμή της τιμωρίας του. Για τη Θοδώρα ήρθε η στιγμή της εκδίκησης μόλις μαθαίνει πως ο Πέτρος παντρεύεται. Και πάμε στο ευχάριστο. Η γιαγιά Ειρήνη, δηλαδή η υπέροχη ηθοποιός ‘Ολγα Δαμάνη έγινε viral στο Tik Tok με τις γκοφρέτες της.

Η Καλλιόπη μας αποκαλύπτει το λόγο που τελικά θα σκοτώσει τη Βασιλική

Ξέρει πια η Καλλιόπη πως ο γιός της, σκότωσε το Στεφανή. Νομίζει όμως ότι ο Μαθιός το είχε συζητήσει με τη Βασιλική και πως απλά ήταν ο εκτελεστής. Θα της ζητήσει το λόγο (συγκλονιστική απόψε η Μαρία Τζομπανάκη) αλλά εκείνη της λέει πως δεν θα έκαναν ποτέ κάτι τέτοιο. «Στην ίδια μοίρα είμαστε. Κυνηγάω το καλό και όλο μου φεύγει από τα χέρια» της λέει η Καλλιόπη αλλά δεν της αποκαλύπτει τίποτε για το όπλο. Είναι καταρρακωμένη.

Και όταν φεύγει από το σπίτι μονολογεί: «Αυτός το έκανε μόνος του. Πως θα το αντέξω; ‘Οχι δεν μπορεί. Αυτή τον έβαλε. Έφαγε τα νιάτα του και θα φάει και τα υπόλοιπα χρόνια του στη φυλακή». Και μόλις μας αποκαλύπτει το λόγο που θέλει να την σκοτώσει. Θα ρίξει όλο το ηθικό φταίξιμο σε εκείνη για τη μοίρα του γιού της. Μόνο που η Βασιλική είναι όχι απλώς αθώα, αλλά και το θύμα που δεν θέλουμε τελικά να το δούμε να πληρώνει τις αμαρτίες του Μαθιού.

Η αστυνομία με ένταλμα εισαγγελέα, φτάνει στο σπίτι των Σταματάκηδων. Πονηρή η Καλλιόπη, φανερώνει ένα ολόκληρο…οπλοστάσιο για να μπερδέψει τις έρευνες. (Εντάξει περιμένουμε την αντίδραση του Twitter απόψε σε αυτή την εικόνα). Παράνομο μεν, αλλά όχι ασυνήθιστο στην Κρήτη. Ο Αστέρης ειδοποιεί τον Μαθιό που στο άκουσμα της αστυνομίας…δαγκώνεται. Είναι η αρχή του τέλους. Και αποφασίζει να πάει στον παπά του χωριού. Η φράση του «’Οτι και να γίνει να προσέχεις τη μάνα μου» και κάποια άλλες κουβέντες που θα του πεί είναι η έμεση ομολογία του. Θα βρεί το κουράγιο να παραδοθεί; Δεν ήρθε η ώρα για αυτό ακόμη. 

https://www.instagram.com/tv/CXQjuA2gnQh/?utm_source=ig_embed

Σίγουρα όμως θα χωρίσει από τη Βασιλική. Λόγω και του Νικηφόρου που φτάνει πολύ κοντά στο να τους ανακαλύψει. Σας είχαμε άλλωστε προιεδάσει για αυτό με προγούμενη πληροφορία μας. Αλλά θα αλλάξει και η σχέση του Αστέρη με τον αδελφό του γιατί θα μάθει και θα μείνει εμβρόντητος πως ο Μαθιός είναι δολοφόνος. Σας το είχαμε ήδη αποκαλύψει. 

Και ας δούμε και μερικά από τα πιο εύστοχα σχόλια που έχουν κάνει οι χρήστες του Twitter που δεν χάνουν δευτερόλεπτο από τις σκηνές της σειράς. 

Πηγή: Queen.gr

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts