Σασμός: Συγκλονιστική αποκάλυψη: Η Μαρίνα “πιάνει στα πράσα” τον Αστέρη και του ρίχνει χαστούκι! (video)

Σασμός: Στο τρέιλερ για το αυριανό επεισόδιο, είδαμε μία σκηνή που πραγματικά θα συγκλονίσει τους τηλεθεατές.

Η “πλεκτάνη” που έστησε ο Αστέρης προκειμένου να μαθαίνει νέα της μοναδικής γυναίκας που αγάπησε πραγματικά, θα αποκαλυφθεί και μάλιστα από τη μητέρα της, τη Μαρίνα η οποία θα γίνει έξω φρενών.

Θα θυμάστε βέβαια ότι ο Αστέρης έχει συστηθεί ως Χρήστος στον Σταύρο, τον σύζυγο της Αργυρώς και μάλιστα τον θεωρεί και φίλο του, λέγοντάς του όλες τις σκοτούρες και τις εξελίξεις για την εύθραυστη υγεία της.

Ήρθε λοιπόν η στιγμή το ένοχο μυστικό του Αστέρη να αποκαλυφθεί και μάλιστα από τον πλέον ακατάλληλο άνθρωπο, τη Μαρίνα η οποία όχι μόνο θα θυμώσει αλλά θα τον συναντήσει όταν δεν θα είναι μπροστά ο Σταύρος, θα τον χαστουκίσει και θα τον απειλήσει πως αν δεν σταματήσει και αν δεν απομακρυνθεί δεν θα σταματήσει η ίδια να επιχειρεί να του κάνει κακό. Όπως θα δούμε να του λέει αύριο, με τον Πετρή δεν μίλησε, όμως τώρα θα κάνει τα πάντα για να προστατέψει την Αργυρώ της.

Εκείνος θα σκύψει το κεφάλι και δεν θα πει τίποτα, όμως, δεν θα σταματήσει να προσπαθεί για την Αργυρώ. Πάει και κάνει εξετάσεις για να δει αν είναι συμβατός δότης και μάλιστα ζητάει από τον γιατρό εχεμύθεια προκειμένου να μη μαθευτεί ότι αυτός είναι ο άνθρωπος που θα σώσει την Αργυρώ σε περίπτωση που είναι συμβατός.

Στο μεταξύ, ο Γεράσιμος και ο Καραπάνος θα ζήσουν πολύ συγκινητικές στιγμές που θα μας κάνουν και εμάς να δακρύσουμε καθώς ο πατέρας θα ακούει τον γιο του να του λέει πως τον αγαπάει. Και μία μεγάλη αγκαλιά και πολλά δάκρυα θα μας κάνουν να λυγίσουμε.

Δείτε το τρέιλερ για το αυριανό συγκλονιστικό επεισόδιο!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts