Σασμός: Τέλος ο Γιώργης από τη σειρά

Σασμός: Ο ρόλος του στην αγαπημένη σειρά του Alpha τελειώνει και το ανακοίνωσε ο ίδιος στα social media.

Πολλοί είναι εκείνοι που δεν θα είναι στην επόμενη σεζόν και ανάμεσα σε αυτούς είναι ο Σταύρος Καραγιάννης, δηλαδή ο τηλεοπτικός σύζυγος της Θεοδώρας, ο Γιώργης, οι οποίοι έχασαν το παιδί τους και πήραν την απόφαση να χωρίσουν.

Ο Σταύρος Καραγιάννης έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook:

«Σήμερα ολοκληρώθηκε η παρουσία μου στην τηλεοπτική σειρά Σασμός!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές μπροστά και πίσω από τις κάμερες!!! Καλή συνέχεια να συνεχίσετε να σκίζετε!!»

«Σε ευχαριστώ για αυτήν την τόσο όμορφη συνεργασία! Εις το επανιδείν!», σχολίασε η τηλεοπτική του σύζυγος, κόσμον, Δανάη Παππά.

Τι θα δούμε απόψε στη σειρά Σασμός…

Η σύλληψη του Αμερικάνου κάνει το Μαθιό και τη Βασιλική να πούνε αλήθειες που πληγώνουν και οδηγεί το Νικηφόρο σε μια αποκάλυψη που κινδυνεύει να ανατρέψει ό,τι πίστευε ως τώρα. Ένα αναπάντεχο μήνυμα αναστατώνει τον Καραπάνο που για πρώτη φορά στη ζωή του νιώθει τα πόδια του να κόβονται.

Θα κοπούν και οι ελπίδες του ή θα συναντήσει το γιο που περίμενε τόσο καιρό; Ο Άγγελος από την άλλη ανακοινώνει σε όλο το χωριό την πραγματική καταγωγή του. Ο πόλεμος με τους Σταματάκηδες μόλις αρχίζει. Η Αργυρώ προχωρά σε μια εξομολόγηση στον Σταύρο, που του φανερώνει ότι το παρελθόν της Αργυρώς κρύβει περισσότερα από όσα νόμιζε. Η ιστορία επαναλαμβάνεται, αλλά από σήμερα ο Σασμός δε θα ‘ναι ποτέ ξανά ο ίδιος…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts