Σασμός: Ταράχτηκαν οι τηλεθεατές με την τελευταία σκηνή του αυριανού τρέιλερ! Ο Αστέρης καταρρέει!

Σασμός: Στο επεισόδιο της Τρίτης είδαμε πολλές εξελίξεις στις ζωές των ηρώων της αγαπημένης σειράς, όμως φαίνεται πως το αυριανό επεισόδιο θα μας χαρίσει ακόμα πιο δυνατές συγκινήσεις. 

Σήμερα είδαμε ότι ο Μαθιός τελικά κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια των ξάδελφων Βρουλάκη οι οποίοι των απειλούσαν με όπλα. Με την έγκαιρη παρέμβαση του αστυνόμου Φραγκιαδάκη όμως, αποφεύχθηκε το μοιραίο και ο Μαθιός, αν και πήρε λαχτάρα, σώθηκε.

Στο μεταξύ η Θοδώρα δείχνει να χτίζει γέφυρες με τον Γιώργη καθώς αποφάσισε να κρατήσει το παιδί μετά από παράκλησή του.

Την ίδια ώρα όμως, το χάσμα ανάμεσα στον Τάσο και τη Σοφία που τον απατά βαθαίνει. Ο Τάσος, όπως θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο, έχει καταλάβει τα πάντα, όμως δεν σκοπεύει να αλλάξει κάτι στη συμπεριφορά του για τη γυναίκα που αγαπά.

Η Στέλλα, όμως, η κόρη τους, έχει θυμώσει πολύ με τη μητέρα της και το παιχνίδι που παίζει εις βάρος του πατέρα της.

Στο τέλος του αποψινού επεισοδίου, όπως κάθε μέρα, είδαμε το τρέιλερ του αυριανού επεισοδίου το οποίο θα είναι πράγματι πολύ δυνατό.

Θα δούμε ότι η Αργυρώ είναι αποφασισμένη να συναντήσει τον Αστέρη στη φυλακή, και μάλιστα θα αναζητήσει τον πλέον απρόσμενο σύμμαχο.

Την ίδια ώρα ο Μαθιός ετοιμάζεται να επιτεθεί στους Βρουλάκηδες. Η Καλλιόπη μαθαίνει για το σχέδιο αντεκδίκησης του γιου της, και θα αναζητήσει βοήθεια στη Βασιλική.

Η Μαρίνα, απελπισμένη από την κατάσταση της Αργυρώς, λέει στον Αντώνη πως ίσως είναι καλύτερα να φύγουν για πάντα από την Κρήτη. Η προσπάθεια της Στέλλας και του Άγγελου να ξανάρθουν κοντά αποδεικνύεται δύσκολη υπόθεση, τη στιγμή που η Σοφία αναγκάζεται να παραδεχτεί την εξωσυζυγική της σχέση. Ο Αστέρης χάνει τις αισθήσεις του – από την ασιτία και την κατάθλιψη – και τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο… Μόνο που στην τελευταία σκηνή, βλέπουμε πως ο Αστέρης δεν ανταποκρίνεται όταν η νοσοκόμα τον πλησιάζει και του μιλάει.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts