Σασμός: Τα memes για τη σειρά που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και θα σας κάνουν να “σκάσετε” από τα γέλια

Σασμός: Αν θέλετε να ξεκαρδιστείτε από τα γέλια, δεν έχετε παρά να κάνετε μία “βόλτα” στο διαδίκτυο για να “αλειεύσετε” απίθανα memes για την αγαπημένη σας σειρά που θα σας φτιάξουν τη διάθεση!

Κάθε σκηνή της αγαπημένης σειράς συνήθως είναι γεμάτη πόνο, δάκρυα και πίκρα. 

Ακόμα και τα ευχάριστα γεγονότα, (βλέπε γάμος της Θοδώρας) “ποτίζονται” με τη… σκληρή νότα της ζωής για να προσδώσουν στον τηλεθεατή τη συγκίνηση που χρειάζεται.

Και ενώ στην Άνω Ποριά της Κρήτης συμβαίνουν απίθανα πράγματα, με τους ήρωες της σειράς να περνούν πολύ δύσκολες στιγμές, υπάρχουν και εκείνα τα Memes που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και μας θυμίζουν ότι σκοπός της ζωής είναι να γελάμε και να περνάμε καλά.

Χρειάζεται μία μικρή βόλτα στο twitter, το οποίο συνήθως αποθεώνει τις ερμηνείες των πρωταγωνιστών και σχολιάζει κάθε σημαντική στιγμή της ιστορίας του Σασμού, για να διαπιστώσει κανείς την… αστεία πλευρά που μπορεί έχει ακόμα και μία τραγωδία, όπως τουλάχιστον την παρακολουθούμε στη σειρά μυθοπλασίας του Alpha.

Τα εύστοχα σχόλια που συνήθως συνοδεύουν μία σκηνή της σειράς συνδυάζονται άψογα για να μας χαρίσουν άφθονο γέλιο μέχρι… δακρύων.

Αρκεί να δείτε κάποια από αυτά που “αλειεύσαμε” από το Twitter για να… ξεκαρδιστείτε στα γέλια. Δείτε παρακάτω:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts