Σασμός: Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου

Σασμός: Ο δεύτερος κύκλος της σειράς τελείωσε και τα ερωτηματικά είναι πλέον πολλά. Το τελευταίο επεισόδιο ήταν αρκετό για να συγκλονίσει τους τηλεθεατές που περιμένουν πώς και πώς τον τρίτο και τελευταίο κύκλο.

Η Βασιλική είδε τη ζωή της να περνάει από σαράντα κύματα, καθώς κλήθηκε να αντιμετωπίσει πολλά χτυπήματα της μοίρας. Παρ’ όλα αυτά, δεν το έβαλε λεπτό κάτω, αντίθετα προσπάθησε να αντιμετωπίσει όλα τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στον δρόμο της.

Το πρώτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου

Το τι ακριβώς θα συμβεί από το σημείο αυτό και μετά πρόκειται να το δούμε στο πρώτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου της επιτυχημένης δραματικής σειράς του ΑLPHA, που θα επιστρέψει στους δέκτες µας το φθινόπωρο. Σύμφωνα µε το ρεπορτάζ του περιοδικού «MyTV», ο Νικηφόρος, αφού έχει πυροβολήσει τον Μαθιό, αμετανόητος για την πράξη του, παίρνει τον δρόμο της επιστροφής. Ωστόσο, κάποια στιγμή, βλέπει μπροστά του τρακαρισμένο το αυτοκίνητο της μητέρας του. Αμέσως σπεύδει στο σημείο και αντικρίζει τη Βασιλική λιπόθυμη στο τιμόνι και βουτηγμένη στο αίμα. Συνειδητοποιώντας πως εξαιτίας του η μητέρα του έπαθε τέτοια συμφορά αρχίζει να κλαίει µε λυγμούς και τη μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Η Βασιλική παθαίνει ανακοπή

Εκεί, την παραλαμβάνουν οι γιατροί και υποβάλλεται σε µία κρίσιμη χειρουργική επέμβαση. Σταδιακά, όλοι ενημερώνονται για το σοβαρό τροχαίο της Βασιλικής και σοκάρονται. Δεν παύουν στιγμή να προσεύχονται για εκείνη, καθώς μαθαίνουν πως η κατάστασή της είναι ιδιαίτερα κρίσιμη! Το χειρουργείο ολοκληρώνεται και η γυναίκα είναι συνδεδεμένη µε τα μηχανήματα που την κρατούν στη ζωή, ώσπου ξαφνικά η καρδιά της σταματά να χτυπά. Στο δωμάτιο του νοσοκομείου επικρατεί πανικός µε τους γιατρούς να δίνουν μάχη προκειμένου να την επαναφέρουν. Ο Νικηφόρος, μόλις πληροφορείται ότι η μητέρα του έπαθε ανακοπή, αρχίζει να κλαίει µε λυγμούς. Κυριευμένος από τύψεις για ό,τι συνέβη, ελπίζει σε ένα θαύμα. Το σίγουρο είναι πως οι εξελίξεις στον τρίτο κύκλο θα είναι ραγδαίες και θα κόψουν την ανάσα των τηλεθεατών.

Τα δύο νέα πρόσωπα

Μάλιστα, στα νέα επεισόδια πρόκειται να µπουν δύο νέα πρόσωπα, που θα φέρουν αέρα ανανέωσης. Πρόκειται για µία γυναίκα και έναν άντρα, που µε τις ιστορίες τους θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό. Σύμφωνα µε πληροφορίες, ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει δεχτεί πρόταση για να ενταχθεί στη σειρά και να υποδυθεί έναν μυστηριώδη χαρακτήρα. Οι τελικές υπογραφές δεν έχουν πέσει, ωστόσο οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.

Δες κι αυτό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts