Σασμός: Το άγριο ξέσπασμα του Σταύρου στην Μαρίνα: «Η κόρη σου δε με θέλει»

Σασμός: Ένα άγριο ξέσπασμα θα έχει ο Σταύρος απέναντι στη Μαρίνα για την Αργυρώ, στα επόμενα επεισόδια της σειράς.
Η διαμονή στην Κρήτη, φέρνει τα πρώτα μαύρα σύννεφα στο ζευγάρι. Η Αργυρώ αρχίζει να απομακρύνεται σταδιακά από τον σύζυγό της. Οι τυχαίες συναντήσεις της με τον Αστέρη, δε την αφήνουν σε ησυχία και το παρελθόν ξυπνά ξανά.
Τα πρώτα προβλήματα στην υγεία της εμφανίζονται και η ίδια αισθάνεται ένα τεράστιο κενό. Δε θέλει να μιλήσει σε κανέναν για αυτό που βιώνει. Κρατάει την ασθένεια αυτή κρυφή, ελπίζοντας μέσα της σε ένα θαύμα.
Ο Σταύρος παρατηρεί πως η Αργυρώ δεν του συμπεριφέρεται το ίδιο, στη σειρά Σασμός. Είναι ψυχρή, απόμακρη, απότομη… Μη μπορώντας να το διαχειριστεί, πλησιάζει την πεθερά του, ζητώντας μία γνώμη.
Πιο συγκεκριμένα, ο Σταύρος συζητά με την Μαρίνα την απομάκρυνση της Αργυρώς, δείχνοντας αρκετά προβληματισμένος, στη σειρά Σασμός. Η Μαρίνα τρομάζει από όσα ακούει. Σκέφτεται πως η κόρη της είναι ψυχρή, επειδή την έχει επηρεάσει η παρουσία του Αστέρη.

Εξοργισμένη από αυτή την κατάσταση, πλησιάζει την Αργυρώ ζητώντας της τον λόγο. Την ρωτάει ευθέως γιατί συμπεριφέρεται τόσο άσχημα στον Σταύρο. Η ίδια, φυσικά, δε μπορεί να της αποκαλύψει την αλήθεια.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts