Σασμός: Το αναπάντεχο τέλος για Αργυρώ-Αστέρη! Έδωσε το spoiler o Αυγουστίδης!

Σασμός Spoiler: Αναπάντεχη τροπή θα πάρουν τα πράγματα για Αργυρώ και Αστέρη, κάτι που σίγουρα δεν περιμέναμε, βάσει όσων βιώνουμε τώρα μέσα από τη σειρά Σασμός.

O Ορφέας Αυγουστίδης σε συνέντευξή του στην Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε: «Γοητεύτηκα με τον ρόλο του Αστέρη γιατί ήταν πολύ απαιτητικό. Στην αρχή, αρκετούς μήνες πριν τον «Σασμό» η σύνθεση ήταν διαφορετική. Μου είχαν προτείνει τον ρόλο του Μαθιού. Άλλο πράγμα, κανείς δεν μπορεί να φανταστεί να μην είναι ο Δημήτρης Λάλος»!

Και πρόσθεσε: «Ο Αστέρης δεν θέλει να πει την αλήθεια για τον Πετρή. Θέλει να ελευθερωθεί αλλά θα μείνει πιστός στην απόφασή του. Στην Αργυρώ δεν θα αρέσει η αθώωσή του. Ο Αστέρης και η Αργυρώ με κάποιον τρόπο θα είναι μαζί. Ό,τι και αν συμβεί με κάποιον τρόπο θα υπάρξει κάποια ένωση…»!

Όσο για το σύμφωνο συμβίωσης με την αγαπημένη του είπε: «Με τη σύντροφο μου έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης, δεν έχουμε παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο. Είμαι ακόμα παράφορα ερωτευμένος με την Γεωργία. Ο ερχομός του γιου μας τα φώτισε όλα, με έκανε να την αγαπήσω περισσότερο. Περνάω πολύ χρόνο με τον γιο μου, χάνω μόνο το μπάνιο του το βράδυ. Στην αρχή ήμασταν όλη μέρα μαζί, μετά ξεκίνησα να δουλεύω».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts