Σασμός: Το βίντεο που έγινε viral με τον χορό Καλλιόπης-Βασιλικής στο γαμήλιο γλέντι!

Σασμός: Στο αυριανό επεισόδιο (7/11) θα δούμε το μυστήριο αλλά και το γαμήλιο γλέντι που θα ακολουθήσει για να γιορτάσουν Μαθιός και Βασιλική την ένωσή τους -επιτέλους- ενώπιον του Θεού.

Στο διαδίκτυο εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί ένα βίντεο που είναι από τη στιγμή που νύφη και πεθερά, δηλαδή η Καλλιόπη με τη Βασιλική σηκώνονται να για να σύρουν στο γλέντι τον χορό.

Παρά το γεγονός ότι κανένας δεν πίστευε ότι τελικά θα γίνει ο γάμος Μαθιού-Βασιλικής, μιας και είχε ήδη αναβληθεί μία φορά και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο αφού ο Μαθιός οδηγήθηκε στη φυλακή, ως κατηγορούμενος για τον φόνο του Άγγελου Βρουλάκη, εντέλει συνέβη και φυσικά η χαρά των τηλεθεατών είναι μεγάλη.

Μετά το μυστήριο λοιπόν, που τέλεσε άλλος παπάς και όχι ο παπα Μιχάλης καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας όπως βλέπουμε στη σειρά, οι καλεσμένοι βρέθηκαν σε χώρο δεξιώσεων του χωριού για να ζήσουν οι νεόνυμφοι όμορφες στιγμές και να μοιραστούν τη χαρά τους με συγγενείς και συγχωριανούς.

Η Καλλιόπη, ντυμένη στα μαύρα και φορώντας λευκά κοσμήματα πέρλες, σήκωσε τη νύφη της, τη Βασιλική, ρόλο που υποδύεται η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και άρχισαν να σέρνουν τον χορό μαζί με άλλους καλεσμένους.

Η Μαρία Τζομπανάκη, λατρεύει την παράδοση, ειδικά της ιδιαίτερης πατρίδας της, της Κρήτης και φυσικά η σκηνή βγήκε με τη… μία, με τον Μαθιό – Δημήτρη Λάλο – να απολαμβάνει τις δύο σημαντικότερες γυναίκες της ζωής του.

Δείτε το βίντεο με τον χορό Βασιλικής-Καλλιόπης που έγινε ήδη viral στο διαδίκτυο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts