Σασμός: Το γράμμα που θα «ισοπεδώσει» τη Μαρίνα και η επανασύνδεση που θα φέρει την αρχή του τέλους

Σασμός spoiler: Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο.
Μετά τη συνάντηση της γιαγιάς Ειρήνης με την Καλλιόπη η Μαρίνα αρχίζει και ψάχνει και τότε το γράμμα της Ανθούλας φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή της.
Την ίδια ώρα ο Πετρής έρχεται και πάλι κοντά με τη Θοδώρα, η απόρριψή του όμως θα σημάνει την αρχή του τέλους και η νέα βεντέτα δεν θα αργήσει.

Η συνάντηση της Καλλιόπης με τη γιαγιά Ειρήνη ρίχνει ακόμα βαριά τη σκιά της στις δυο οικογένειες: Ο Αστέρης συγκρούεται με την Καλλιόπη και το Μαθιό, ενώ η Μαρίνα πιάνει τη πεθερά της να διαβάζει το γράμμα της Ανθούλας κι αποφασίζει με κάθε τρόπο να το βρει. Κι η Αργυρώ, όμως, έχει μια απρόσμενη συνάντηση. Σε μια καντίνα στην άκρη του δρόμου βλέπει μπροστά της… τη Σεμίνα!

Θα μπορέσει η εξομολόγησή της να μαλακώσει την καρδιά του Πέτρου; Η Θοδώρα είναι γεμάτη οργή για την απόρριψη από τον Πέτρο και αποφασίζει να επισπεύσει το γάμο της με τον Γιώργη για εκδίκηση.

Η Αργυρώ ενημερώνει τον Άγη για τις υποψίες για τον Διονύση, βάζοντας έτσι σε θανάσιμο κίνδυνο τον εαυτό της. Η Μαρίνα αποφασίζει να δεχθεί την πρόταση γάμου του Αντώνη με την προϋπόθεση ότι θα το δεχθούν τα παιδιά της. Ποιες θα είναι οι αντιδράσεις όμως της Αργυρώς και του Πέτρου γι’ αυτόν τον γάμο;

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts