Σασμός: Το κρυμμένο παρελθόν του Τόλη – Εκτός από το γράμμα έχει και άλλα μυστικά

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι συνταρακτικές αφού ο Τόλης εκτός από το γράμμα έχει και άλλα μυστικά.

Τι κρύβει ο Τόλης στη σειρά Σασμός και γιατί επισκέπτεται την Άνω Ποριά; Μήπως ο λόγος δεν είναι μόνο η δολοφονία του Κώστα και τα μυστικά των Σταματάκηδων; Τι είναι αυτό που βασανίζει τον ήρωα;

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τον Τόλη να έρχεται σε δύσκολη θέση. Η Αιμιλία τον πιέζει να ομολογήσει, ικετεύοντάς τον να αφήσει στην άκρη όλα όσα τον εμποδίζουν από το να πει την αλήθεια.

Ο Ευθύμης καραδοκεί διαρκώς και σχεδιάζει τη δολοφονία του. Η Στέλλα, η οποία γνωρίζει τι συμβαίνει, τον συμβουλεύει να προστατέψει τον εαυτό του, πριν να είναι αργά. Τι είναι, όμως, αυτό που κρύβει πραγματικά ο Τόλης.

Ο Θάνος Μπίρκος, μίλησε στην Χρύσα Παχούμη, στο περιοδικό Τηλεθεατής για το παρελθόν του Τόλη στη σειρά Σασμός, αλλά και για το πως θα εξελιχθεί η ζωή του στην Άνω Ποριά. Όπως επισήμανε χαρακτηριστικά:

«Ψυχανεμίζομαι ότι θα υπάρξουν κάποια απρόοπτα και για τον Τόλη, όσον αφορά τη δική του ζωή, αλλά ακόμη δεν έχω λάβει σενάρια που να το επιβεβαιώνουν». Μήπως, τελικά, ο Τόλης θα έρθει αντιμέτωπος και με το ίδιο του το παρελθόν; Οι εξελίξεις κόβουν την ανάσα.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts