Σασμός: Το μυστήριο με την Ανθούλα – Η Αργυρώ καταρρέει

Σασμός: Η μεγάλη συμμαχία για να κρυφτούν τα μυστικά και οι δύο μεγάλες συγκρούσεις που θα φέρουν στο φώς την αλήθεια. Το μεγάλο σφάλμα της Αργυρώς που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή της.

Οι καθημερινές ανθοδέσμες του Μαθιού στο παραθύρι της Βασιλικής, φαίνεται πως πιάνουν τόπο και δεν αργεί η επανασύνδεση τους στο Σασμό του Alpha. Γίνεται όμως τη στιγμή που όλα γκρεμίζονται γύρω τους. Η γιαγιά Ειρήνη πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και η Καλλιόπη κάνει τη μεγάλη κίνηση της κοινής συμπόρευσης μαζί της. Υπερεκτιμά τις δυνάμεις της γιατί τα μυστικά της τα γνωρίζουν δυστυχώς και άλλοι οι οποίοι εν αγνοία τους βοηθούν τον ‘Αγγελο στο να αποκαλυφθεί η αλήθεια για τον πατέρα του. Προς το παρόν το μείζον θέμα είναι η ζωή της Αργυρώς που κινδυνεύει.

Η Καλλιόπη κάνει το μεγάλο βήμα πριν μαθευτεί η αλήθεια

Στον παπά του χωριού καταφεύγει και πάλι η Καλλιόπη για να του πεί τις εξελίξεις με τις έρευνες του ‘Αγγελου και να ζητήσει συμβουλές. Εκείνος είναι που θα της αποκαλύψει πως η γιαγιά Ειρήνη τα έμαθε όλα και πως κατέρρευσε. Αμέσως της έρχεται η ιδέα της συμμαχίας μαζί της, γιατί φοβάται πως τώρα που νιώθει τύψεις, μπορεί να τα αποκαλύψει όλα στην οικογένειά της. Το μήνυμα για να πραγματοποιηθεί η συνάντηση θα το μεταφέρει ο παπάς και θα είναι η μοναδική στιγμή που η γιαγιά Βρουλάκη θα συνέλθει από το λήθαργό της. Η Καλλιόπη κάποια στιγμή λέει στον παπά πως δεν γνωρίζει κανείς άλλος την αλήθεια στο χωριό. Σε αυτό όμως κάνει λάθος. Υπάρχουν άνθρωποι, όπως για παράδειγμα ο Παντελής που ξέρουν το παρελθόν της Ανθούλας και θα κατευθύνουν άθελά τους, τον ‘Αγγελο στις έρευνές του.

Φυσικά ο γιατρός δεν θα μάθει για την ταυτότητα του πατέρα του, πριν την ξαφνική απώλεια του Πέτρου και το ξέσπασμα της νέας βεντέτας όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει. Όμως σήμερα θα αρχίσει να ξετυλίγεται περισσότερο το κουβάρι της σχέσης της Ανθούλας με τον Μάρκο Βρουλάκη. Γιατί αυτή η σχέση συνέχισε και μετά τον γάμο του με την Μαρίνα και φίλοι από το παρελθόν και των δύο θα αρχίσουν να εμφανίζονται για να αποκαλύπτουν ο καθένας τη δική του αλήθεια.

Η Αργυρώ και εκείνη σοκαρισμένη από την κατάσταση της υγείας της γιαγιάς της προσπαθεί να τη συνεφέρει αλλά μάταια. Μεταφέρει στον Αστέρη την αγωνία της και στρέφεται ξανά στο θέμα των αρχαίων στο ξενοδοχείο της. Σήμερα ο ‘Αγης μαζί με τον Διονύση θα προετοιμάσουν την απόπειρα δολοφονίας της. Η Αργυρώ είχε μιλήσει στον Διονύση για τις αμφιβολίες που είχε για τον Άγη. Σήμερα θα μιλήσει στον ‘Αγη για τον Διονύση. Και οι δύο άντρες καταλαβαίνουν πως αποτελεί πρόβλημα στις παρανομίες τους. Φύλακες άγγελοι θα σταθούν ο Αστέρης αλλά και ο Μαθιός οι οποίοι και θα την σώσουν την τελευταία στιγμή.

Όσο για το αγαπημένο ζευγάρι της σειράς, η Βασιλική έχει αρχίσει και αναθεωρεί την απόφασή της να χωρίσει από τον Μαθιό. Η επανασύνδεσή τους με δική της πρωτοβουλία θα γίνει σταδιακά και μάλιστα την πιο κρίσιμη στιγμή που εκείνος βυθισμένος στην απόγνωση και στις τύψεις του, θα σκεφτεί έως και να της πεί την αλήθεια για τη δολοφονία. ‘Ομως ευτυχώς δεν θα το κάνει.

Queen.gr

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts