Σασμός: Το σκοτεινό παρελθόν του νέου υπαστυνόμου! Κρύβει πολλά μυστικά!

Σασμός: Ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι ανάμεσα στις νέες προσθήκες στο καστ της αγαπημένης σειράς για τη δεύτερη σεζόν. Και όπως και στις Άγριες Μέλισσες, έτσι και στον Σασμό θα υποδυθεί έναν… ζόρικο χαρακτήρα με πολλά και ένοχα μυστικά, όπως ακριβώς συνέβαινε και με τον Μελέτη.

Ο νεαρός υπαστυνόμος θα γίνει το δεξί χέρι του Αντώνη Φραγκιαδάκη, βάζοντας τους πρωταγωνιστές του Σασμού σε… κίνδυνο!

Ο νεαρός αυτός βοηθός θα πάρει τη θέση του Γεράσιμου. Έχοντας διαβάσει καλά το αρχείο της δολοφονίας του Στεφανή και γνωρίζοντας την βεντέτα χρόνων ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες, παίρνει προσωπικά την υπόθεση και ξεκινά τις δικές του έρευνες.

Όλοι θα βρεθούν σε πολύ δύσκολη θέση. Ο νέος υπαστυνόμος δείχνει το σκληρό του πρόσωπο και στρέφει όλη του την προσοχή γύρω από την οικογένεια Αγγελάκη. Αυτό σύντομα θα τον φέρει σε σύγκρουση με τον Μανόλη, ο οποίος θα λυγίσει στην πίεσή του.

Όπως όλα δείχνουν, ο νέος υπαστυνόμος εστιάζει στην υπόθεση των δύο οικογενειών, για να ξεχάσει το δικό του παρελθόν, στη σειρά Σασμός. Είναι ένας χαρακτήρας αρκετά σκοτεινός, για αυτό και διχάζει τους πρωταγωνιστές.

Ακόμη και ο προϊστάμενός του, ο Αντώνης, αρχίζει να κρατά μικρό καλάθι… Πολύ σύντομα, μία νέα ιστορία θα ξεκινήσει ανάμεσα σε εκείνον και την Θοδώρα, με τις συνέπειες να είναι ολέθριες.

Ο νέος αυτός πρωταγωνιστής κρύβει ένα έντονο παρελθόν, το οποίο θα ανακαλύπτουν οι υπόλοιποι ήρωες σιγά σιγά. Δεν ήρθε τυχαία στην Κρήτη, ούτε ανέλαβε τυχαία τη συγκεκριμένη θέση, στο συγκεκριμένο τμήμα!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts