Σασμός: Το σχόλιο της τηλεοπτικής “πρώην” του Άγγελου για το τρίτο μωράκι που περιμένει!

Σασμός: Γεννητούρια θα έχουμε σύντομα στους κόλπους της αγαπημένης σειράς αφού ο τηλεοπτικός Άγγελος, ο γιατρός του χωριού όπου εκτυλίσσεται ο Σασμός, περιμένει το τρίτο του παιδί από την πραγματική σύζυγό του Βίβιαν Δράκου.

Ο ηθοποιός ο οποίος είναι ένας από τους κεντρικούς πρωταγωνιστές της αγαπημένης σειράς ανακοίνωσε μέσα από μία ανάρτησή του στο instagram την τρίτη εγκυμοσύνη της γυναίκας του και φυσικά εκτός από το γεγονός ότι η είδηση μεταδόθηκε από Μέσο σε Μέσο σε χρόνο… αστραπή, άρχισαν να πέφτουν και… βροχή οι ευχές για τον ερχομό του τρίτου παιδιού του ζευγαριού.

Ανάμεσα στους διαδικτυακούς φίλους που έσπευσαν να ευχηθούν στον Άγγελο του Σασμού ήταν και η πρώην αγαπημένη του, η Στέλλα, η δικηγόρος της σειράς η οποία έχει αποκτήσει μία πολύ δυνατή φιλική σχέση με το ζευγάρι. “Θα γίνει χαμός” έγραψε η Ευγενία Σαμαρά στην ανάρτηση του Θανάση Πατριαρχέα κατά την οποία ανακοίνωνε ότι μεγαλώνει η οικογένειά του.

Να θυμίσουμε ότι ο ηθοποιός και η σύζυγός του Βίβιαν έχουν αποκτήσει ήδη δύο κοριτσάκια. Μάλιστα, το δεύτερο παιδάκι τους ήρθε στον κόσμο μόλις πριν από έναν χρόνο. Προφανώς, οι δύο ευτυχισμένοι γονείς θέλουν πολύ να αποκτήσουν πολυμελή οικογένεια και φυσικά θέλουν πολύ να έρθει η στιγμή που θα κρατήσουν το νέο μέλος της οικογένειας στην αγκαλιά τους, σε λίγους μήνες από τώρα.

Δείτε παρακάτω το σχόλιο της Ευγενίας Σαμαρά στην ανάρτηση του Θανάση Πατριαρχέα:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts