Σασμός: Το τρέιλερ άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό! Ο Αμερικάνος ομολογεί τον φόνο του Στεφανή

Σασμός: Το τρέιλερ για το αυριανό επεισόδιο της σειράς άφησε με το… στόμα ανοιχτό τους πάντες καθώς όπως είδαμε στις τελευταίες σκηνές του, ο Αμερικάνος ομολογεί τον φόνο του Στεφανή.
Όλο αυτό το διάστημα παρακολουθούμε τις ενοχές του Μανώλη που ενώ ξέρει τον δολοφόνο του πατέρα του καλύτερού του φίλου, δεν έχει μιλήσει.
Από την άλλη, ο Μαθιός ετοιμάζεται να ζήσει το όνειρό του, έχοντας πλέον τακτοποιήσει τα πάντα σε ό,τι έχει να κάνει με τον έρωτά του για τη Βασιλική. Πλέον ο γιος της, ο Νικηφόρος το γνωρίζει και μπορεί ευτυχισμένο το ζευγάρι να κάνει όνειρα για το μέλλον.

Λογαριάζει όμως χωρίς τον… Μανώλη ο οποίος με την παρότρυνση της αγαπημένης του, Στέλλας, έχει πάρει απόφαση να μιλήσει στην Αστυνομία και να πει την αλήθεια.

Όπως θα δούμε όμως στο αυριανό επεισόδιο, όπως αποκάλυψε και το τρέιλερ, ενώ ο Μανώλης περιμένει να μιλήσει με τον Αντώνη Φραγκιαδάκη, ο τελευταίος ανακρίνει τον Αμερικάνο, τον σεσημασμένο κακοποιό και αντίπαλον δέος του Καραπάνου ο οποίος εκείνη την ώρα ομολογεί ότι ήταν εκείνος που δολοφόνησε τον Στεφανή.

Φυσικά μετά από μία τέτοια αποκάλυψη, οι χρήστες του Twitter μέσα σε χρόνο… dt εξέφρασαν την έκπληξή τους για τη συγκεκριμένη τροπή. Είναι εκείνοι που δεν έχουν διαβάσει τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες τα οποία όντως βγαίνουν αληθινά μιας και ήθελαν τον Αμερικάνο όντως να παραδέχεται τον φόνο του Στεφανή, χωρίς όμως κανείς να γνωρίζει γιατί μπαίνει στη διαδικασία να “χρεωθεί” μια δολοφονία.

Δείτε παραπάνω το βίντεο με το τρέιλερ που προβλήθηκε μετά το τέλος του επεισοδίου:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts