Σασμός: Το τρικούβερτο Κρητικό γλέντι για το τέλος των γυρισμάτων

Σασμός: Οι συντελεστές της αγαπημένης σειράς έχουν κάθε λόγο να το γιορτάζουν μετά από μία σεζόν με πολύ μεγάλη επιτυχία και αποθέωση από το τηλεοπτικό κοινό που δεν χάνει ούτε επεισόδιο.

Έτσι, στο τέλος των γυρισμάτων της πρώτης σεζόν, δεν θα μπορούσαν να μη το γιορτάσουν με Κρητικό γλέντι που στήθηκε από όλους τους συντελεστές, πρωταγωνιστές, ηθοποιούς και τεχνικούς οι οποίοι και βρέθηκαν σε γνωστό κρητικό στέκι για να γλεντήσουν.

Πρώτη έσυρε τον χορό η τηλεοπτική Αργυρώ ή αν προτιμάτε Χριστίνα Χειλά Φαμέλη η οποία με την Εριέττα Μανούρη, την τηλεοπτική Σεμίνα, χόρεψαν μέχρι… τελικής πτώσεως Κρητική πεντοζάλη ξεσηκώνοντας τους υπόλοιπους και κάνοντας το θερμόμετρο της διασκέδασης να χτυπήσει… κόκκινο!

Φυσικά δεν ήταν οι μόνες. Την ώρα που ο παπά Μιχάλης και ο Τόλης της φυλακής απολάμβαναν υπέροχους κρητικούς μεζέδες και παραδοσιακά εδέσματα της Μεγαλονήσου, οι περισσότεροι από τους ηθοποιούς χόρευαν Κρητικούς παραδοσιακούς χορούς με πολύ κέφι και μπρίο.

Στο τραπέζι επίσης δεν έλειψαν ο Καραπάνος και ο Τάσος, πατέρας της Στέλλας οι οποίοι έδειξαν να το καταδιασκεδάζουν.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts