Σασμός: Το χωριό κατηγορεί την Καλλιόπη για εκφοβισμό

Σασμός: Μία επίθεση θα είναι αρκετή, για να ξεκινήσουν τα πρώτα “κουτσομπολιά” στην Κρήτη. Η Καλλιόπη, αποφασισμένη να διώξει τους Βρουλάκηδες από το χωριό, ξεπερνάει τα όριά της στη σειρά Σασμός. Η κατάσταση θα βγει σύντομα εκτός ελέγχου.
Η Καλλιόπη ζητάει από ένα δικό της να εισβάλλει στο σπίτι των Βρουλάκηδων οπλισμένος, απειλώντας την Μαρίνα, την Αργυρώ και την γιαγιά Ειρήνη! Αυτό που θέλει είναι να τρομοκρατήσει τις ηρωίδες, για να εγκαταλείψουν οριστικά τον τόπο αυτόν.

Η Μαρίνα λυγίζει στην επίθεση αυτή. Προσπαθεί να προστατεύσει την οικογένειά της, όμως είναι μάταιο. Ο άντρας αυτός έχει καταφέρει να τρομάξει μητέρα και κόρη, με αποτέλεσμα η απόφαση που ακολουθεί να είναι καθοριστική.

Παρά τις αντιρρήσεις της γιαγιάς Ειρήνης στη σειρά Σασμός, η Μαρίνα και η Αργυρώ μαζεύουν τα πράγματά τους και φεύγουν στα Γιάννενα. Συνειδητοποιούν πως η Κρήτη δε τις χωράει άλλο, δε τους προσφέρει τίποτα, παρά μόνο πόνο…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts