Σασμός: Το spoiler που ακολουθεί θα σας ταράξει! Νεκρές Βασιλική και Καλλιόπη!

Σασμός Spoiler: Το… «Φύγε εσύ, έλα εσύ!», γίνεται αυτές τις ημέρες στη σειρά του ALPHA, αφού η ομάδα παραγωγής «κλείνει», τα πρόσωπα που θα έρθουν να ενταχθούν στο νέο κύκλο επεισοδίων.

Την ίδια στιγμή, όμως, συζητάει και με τους πρωταγωνιστές, με εκείνους που σκοπεύει να αποχαιρετήσει οριστικά στα πρώτα επεισόδια της σεζόν.

Στην πρώτη κατηγορία ανήκει ο Στέλιος Μάινας, ο οποίος δεν θα είναι στη συνέχεια του «Νησιού», στο «Μια νύχτα του Αυγούστου» της ΕΡΤ, δηλαδή, κι έτσι αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση του Γ. Καραγιάννη και να μπει στο «Σασμό».

Εκεί θα ενσαρκώσει τον Παυλή Βρουλάκη, ανιψιό της γιαγιάς Ειρήνης, που θα καταφθάσει στην Άνω Ποριά λίγο μετά την κηδεία του Αγγέλου. Ο ερχομός του, ωστόσο, δεν θα φέρει μόνο χαρές στην οικογένεια της Μαρίνας και της Αργυρώς, αλλά και προβλήματα, αφού οι αντιλήψεις του σχετικά με τη βεντέτα της οικογένειας με τους Σταματάκηδες έχουν μείνει αναλλοίωτες στο πέρασμα των χρόνων!

Με λίγα λόγια, τους μισεί θανάσιμα και θέλει να τους ξεκληρίσει όλους! Βέβαια, δεν θα έρθει μόνος, αφού στο νησί θα εμφανιστούν ξανά η πρώην γυναίκα του (Γιώτα Φέστα) και ο τωρινός της σύζυγος (Μάνος Πετούσης).

Ένας άλλος νεοφερμένος θα είναι ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο οποίος θα εμφανιστεί από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του νέου κύκλου. Ο… πρώην Μελέτης του Διαφανίου θα υποδυθεί έναν αστυνομικό που θα συνεργαστεί με τον Αντώνη και θα βοηθήσει στη σύλληψη Μαθιού και Καλλιόπης.

Στους νέους «κακούς» της σειράς θα πρέπει να συμπεριλάβουμε και τον Δημήτρη Αλεξανδρή ο οποίος θα υποδύεται έναν άνθρωπο της μαφίας…

Όσο για το ποιοι φεύγουν; Ο Άγγελος ήδη αποτελεί παρελθόν, με τον Θανάση Πατριαρχέα να εμφανίζεται πλέον μόνο σε λίγα flashbacks, ενώ κάτι ανάλογο θα συμβεί και με τον Κώστα (Δημήτρης Γεωργαλάς), ο οποίος θα μπει στη φυλακή για το φόνο του.

Η έκπληξη θα είναι ο χωρισμός Αργυρώς και Σταύρου (Γιώργος Χριστοδούλου), αφού εκείνος θα αντιληφθεί πως η σύζυγός του δεν είναι ερωτευμένη μαζί του και θα επιστρέφει στα Γιάννενα, μαζί με τον Βαγγέλη (Γιώργο Τριανταφυλλίδη) και τη Δέσποινα (Γιάννα Ζιάννη).

Προς το τέλος του 2022 θα μπούμε πια στην κανονική ροή του βιβλίου, πράγμα που σημαίνει πως Βασιλική (Μαριλίτα Λαμπροπούλου) και Καλλιόπη (Μαρία Τζομπανάκη) θα πέσουν νεκρές.

Εξίσου άδοξα θα φύγει από τη μέση και ο Μαθιός (Δημήτρης Λάλος), αν και προς το τέλος πια της σεζόν, αφού θα τον σκοτώσει ο Νικηφόρος μόλις μάθει την αλήθεια για το θάνατο του πατέρα του.

Στα μισά του δεύτερου κύκλου, σύμφωνα με το 7 Μέρες TV θα μας έχουν αποχαιρετήσει ο Μανόλης (Στρατής Χατζησταματίου) με την Κλαίρη (Ευθαλία Παπακώστα), οι οποίοι θα κυνηγήσουν τα όνειρά τους στο εξωτερικό, ενώ και η γιαγιά Ειρήνη (Όλγα Δαμάνη) θα φύγει από τη ζωή μην μπορώντας να αντέξει το θάνατο του Άγγελου.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts