Σασμός: Το Twitter καταδίκασε την Άσπα και η Βέρα Μακρομαρίδου απάντησε καταλλήλως!

Σασμός: Η Αργυρώ στο αποψινό επεισόδιο (21/11) συναντήθηκε με τον Αστέρη κρυφά από όλους στο σπιτάκι στο βουνό και η μόνη που κατάλαβε τι συμβαίνει μεταξύ τους ήταν η Άσπα που έπιασε την ξαδέλφη της στα πράσα να μιλάει μαζί του στο τηλέφωνο.

Η προσπάθεια της Άσπας να φέρει στα συγκαλά της την Αργυρώ προκειμένου να μην διαλύσει τον γάμο της με τον Σταύρο και να μην προχωρήσει κάτι με τον Αστέρη, έκανε τους φαν της σειράς μέσω του Twitter να πάρουν φωτιά.

Οι χρήστες του τα έβαλαν με τη νεαρή κοπέλα που προσπάθησε να πει… τα αυτονόητα, όμως οι τηλεθεατές θέλουν να δουν πάσει θυσία ξανά μαζί τον Αστέρη και την Αργυρώ. Η πραγματική και άδολη αγάπη τους, παρά τα εμπόδια, τον πόλεμο, τις δολοφονίες και τα δράματα, παραμένει δυνατή και αυτό είναι που θέλουν να δουν επιτέλους όλοι.

Η Άσπα όμως προσπάθησε να συνετίσει την ξαδέλφη της, λέγοντάς της πως δεν είναι σωστό να τα τινάξει όλα στον αέρα. Η Αργυρώ αναγκάστηκε να της πει την αλήθεια. Ότι ο Αστέρης της τηλεφώνησε γιατί ήθελε να της μιλήσει για τα κτήματα.

Η συμπεριφορά της Άσπας δεν άργησε να γίνει αντικείμενο σχολιασμού στο Twitter, όμως και η ηθοποιός που την υποδύεται, δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και κλειστό το στόμα. Απάντησε καταλλήλως σε όσους την… έκραξαν στο Twitter. Δείτε παρακάτω:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts