Σασμός: «Τράβα στο χωριό σου βρε παλιομ@@@α!» – Σε φοβερά αμήχανη θέση ο Γιώργος Χριστοδούλου

Ο Γιώργος Χριστοδούλου παραχώρησε συνέντευξη στο Γειά σου το Σάββατο 28/1 με τον ηθοποιό, που έχουμε δει να κάνει τεράστια επιτυχία στο Σασμό να κάνει δηλώσεις τόσο για τη σειρά όσο και για τη ζωή του (δείτε εδώ τη δημόσια εξομολόγηση για τη γυναίκα του).


«Πιστεύω ότι ποτέ δεν υπήρξε ο Σταύρος αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό στην πραγματικότητα. Εγώ όμως απολαμβάνω τους αρνητικούς ρόλους και επειδή είχα το σύνδρομο του καλού παιδιού με ισορροπεί το να παίζω τέτοιους ρόλους. Η ανάγκη να είμαι αρεστός και αγαπητός ίσως να έπαιξε σημαντικό ρόλο γιατί αποφάσισα να γίνω ηθοποιός.
Φυσικά κατάλαβα ότι το να είσαι ηθοποιός δεν σημαίνει ότι ο κόσμος θα σε αγαπάει σώνει και ντε. Αυτό που μας δίνει το κοινό δεν είναι σε καμία περίπτωση αγάπη αλλά κάτι εντελώς εφήμερο. Οι ηθοποιοί που επιδιώκουν να γίνουν αποδεκτοί και αγαπητοί μέσα από τη δουλειά τους δυστυχούν», είπε ο Γιώργος Χριστοδούλου.

Με αφορμή λοιπόν την δημοφιλιά και τον κόσμο, που όσο περνάει ο καιρός τον γνωρίζουν και περισσότεροι από τις δουλειές που κάνει αναφέρθηκε ο Χριστοδούλου και στα άσχημα σχόλια, που έχει λάβει με ένα να είναι αρκετά χυδαίο και προκλητικό.

Το απαράδεχτο σχόλιο που έχει δεχτεί ο Γιώργος Χριστοδούλου


«Η τηλεόραση σε αυτό το κομμάτι μου έκανε πάρα πολύ καλό. Δηλαδή με βοήθησε να καταλάβω την πραγματική διάσταση των πραγμάτων. Την μια στιγμή είμαι γαμ…ος και την άλλη στιγμή καλύτερα να μην υπήρχα. Είναι τόσο ρευστά τα πράγματα με τους ρόλους στην τηλεόραση. Για παράδειγμα, ένα μήνυμα υβριστικό που θα λάβω… βρίζει εμένα. Θέλω να πω ότι με βρίζει και δεν μου λέει κάτι που αφορά τον ρόλο μου. «Τράβα στο χωριό σου βρε παλιομαλ..α», είπε ο Γιώργος Χριστοδούλου.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts