Σασμός τρέιλερ: Η ώρα της αλήθειας για Αργυρώ και Αστέρη: «Πρέπει να σου πω κάτι..»

Σασμός τρέιλερ: Στο αποψινό επεισόδιο οι εξελίξεις ήταν καθηλωτικές και το ίδιο θα συμβεί και αύριο, Παρασκευή 26 Ιανουαρίου.

Στο αυριανό επεισόδιο, η Στέλλα ζητά από τον Αστέρη να μάθει τι κρύβει ο Τόλης ενώ η Αργυρώ μοιάζει ανακουφισμένη από την απόφαση του Σταύρου να της δώσει το διαζύγιο.

Ο Λευτέρης μαθαίνει για το παρελθόν του Φαρμάκη και της Ρέας από τον πατέρα της, ενώ οι υποψίες του Αντώνη για τους λόγους που οδήγησαν στην μετάθεσή του, πυκνώνουν.
Ο Μανόλης αντιμετωπίζει στα ίσια τον Νικηφόρο, ζητώντας του το λόγο για τη Νάντια. Την ίδια στιγμή, η Τζένη βρίσκεται σε αδιέξοδο με το ψέμα που έχει πει.

Ωστόσο, φαίνεται πως έρχεται η ώρα της αλήθειας για τον Αστέρη και την Αργυρώ καθώς την ακούσαμε να λέει στο τρέιλερ: «Αστέρη, πρέπει να σου πω κάτι…». Θα του ανακοινώσει άραγε ότι το παιδί της, ο μικρός Πετρής, είναι και δικό του; Η απάντηση θα δοθεί στο αυριανό επεισόδιο…

Δείτε το τρέιλερ του αυριανού επεισοδίου της σειράς Σασμός:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts