Σασμός: Τραγικές ώρες για τη Στέλλα

Σασμός: Μπορεί στα πρώτα επεισόδια του Σασμού, η Στέλλα να νόμιζε πως έχει υπολογίσει σωστά τα πάντα στη ζωή της, ωστόσο αποδείχθηκε πως έκανε λάθος. Πρώτα χώρισε με τον Αστέρη και διέλυσε τον αρραβώνα τους, μετά χάλασε η σχέση της με τον Άγγελο και τέλος, άφησε τον Γεράσιμο να φύγει μακριά της.

Όπως όλα δείχνουν, η ερωτική ζωή της δικηγόρου του νησιού δεν θα εξελιχθεί τόσο καλά ούτε στη δεύτερη σεζόν. Η Στέλλα από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε πως ο Αστέρης έχει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή της και έτσι τον στήριξε σε κάθε βήμα του.
Νέος χωρισμός για τη Στέλλα στον Σασμό
Κάπως έτσι, βρίσκεται στο πλευρό του και στο πλευρό της οικογένειάς του μετά την σύλληψη του Μαθιού. Το γεγονός αυτό φέρνει πολύ κοντά το πρώην ζευγάρι και η Στέλλα αρχίζει να αποκτά και πάλι ελπίδες για επανασύνδεση με τον Αστέρη.

Εκείνος όμως παραμένει τρελά ερωτευμένος με την Αργυρώ παρά τα όσα τους χωρίζουν. Ακόμα και κοντά στα δικαστήρια θα φτάσουν, αλλά θα είναι και πάλι μαζί.

Κάπως έτσι, η Στέλλα θα μείνει και πάλι μόνη της, απογοητευμένη και διαλυμένη ψυχολογικά μιας και ο έρωτας της ζωής της την άφησε για δεύτερη φορά.

Πότε κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος του Σασμού

Είναι από τις σειρές που σίγουρα θα αφήσουν ιστορία στην ελληνική τηλεόραση. Ο Σασμός ήταν το μεγάλο ατού του ALPHA την σεζόν που μας πέρασε αφού τα νούμερα του συχνά έπιαναν το 30% στο δυναμικό κοινό και ο ανταγωνισμός έσβησε δίπλα του.

Όπως φαίνεται το κανάλι έχει στοιχηματίσει πάνω του και για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και οι φανατικοί τηλεθεατές αναμένουν πως και πως την πρεμιέρα του.

Τα νέα επεισόδια της σειράς αναμένονται μέσα στον Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με πληροφορίες το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της δημοφιλούς σειράς θα μεταδοθεί στις 29 Σεπτεμβρίου. Τη δεύτερη σεζόν αναμένεται να μπουν και άλλοι ρόλοι που θα διαδραματίσουν που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη της ιστορίας. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Στέλιος Μάινας αλλά και ο Γιώργος Γεροντιδάκης θα αποτελέσουν τις βασικότερες προσθήκες στο καστ.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts