Σασμός: Φωτογραφίες από τον γάμο Μαθιού και Βασιλικής

Σασμός: Ένας μεγάλος έρωτας θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στις επόμενες μέρες. Η Βασιλική και ο Μαθιός παντρεύονται και το γλέντι θα είναι τρικούβερτο!

Τέλη Σεπτέμβρη στο Κελλάρι Παπαχρήστου στα Σπάτα στήθηκε τρικούβερτο γλέντι, καθώς εκεί έγινε το γύρισμα για το γάμο της Βασιλικής και του Μαθιού. Αν και απέξω δεν φαινόταν τίποτα που να μαρτυράει το γεγονός, για τρεις ολόκληρες μέρες μέσα στον παραδοσιακό χώρο με τον πέτρινο διάκοσμο οι συντελεστές της σειράς «Σασμός» συμμετείχαν σ’ ένα γλέντι που είχε κέφι, χορό και φυσικά χαρά, καθώς τα γυρίσματα για το γάμο της Βασιλικής (Μαριλίτα Λαμπροπούλου) και του Μαθιού (Δημήτρης Λάλος) είχαν τη γιορτινή ατμόσφαιρα που απαιτούσε η πολυαναμενόμενη ένωση του αγαπημένου τηλεοπτικού ζευγαριού. Εκεί βρέθηκε και το All4Fun και συμμετείχαμε και εμείς στο γλέντι.

Αν και ακόμη τα επεισόδια του γάμου βρίσκονται στο στάδιο του μοντάζ και δεν γνωρίζουμε σε πόσα επεισόδια θα παιχτεί, τα γυρίσματα διάρκεσαν τρεις μέρες. Από τη μικρή πόρτα που συναντήσαμε μόλις διασχίσαμε ένα πλακόστρωτο διάδρομο, μπήκαμε στο χώρο και αντικρίσαμε τα τραπέζια με τα φαγητά και τα ποτά των καλεσμένων. Κόσμος με παραδοσιακές φορεσιές, αλλά και άλλοι ντυμένοι με τα καλά τους, βρίσκονταν εκεί για το γάμο. Κεντρικά στη μεγάλη σάλα ήταν τοποθετημένο το τραπέζι των νεόνυμφων που ήταν και το επίκεντρο της δράσης. Ο Μαθιός ντυμένος με παραδοσιακή κρητική στολή και η Βασιλική μ’ ένα παραδοσιακό νυφικό, λευκό με περίτεχνα κεντήματα και στο κεφάλι της φορούσε ένα λιτό διακοσμητικό με πέρλες, κάθονταν δίπλα δίπλα στο τραπέζι υπό το άγρυπνο βλέμμα της Καπετάνισσας Καλλιόπης (Μαρία Τζομπανάκη), ενώ τριγύρω βρίσκονταν όλοι οι φίλοι του ζευγαριού για να μοιραστούν τη χαρά τους. Για την πληροφορία, το νυφικό που φόρεσε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι αυθεντικό παραδοσιακό νυφικό της Κρήτης και το έφεραν στην Αθήνα ειδικά για το γύρισμα του γάμου.

Την πρώτη μέρα των γυρισμάτων χορευτικά συγκροτήματα από την Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς και άναψαν το γλέντι. Μάλιστα η συμβολή της Μαρίας Τζομπανάκη στο γύρισμα υπήρξε πολύτιμη, καθώς έδινε τα φώτα της για τα ήθη και έθιμα του γάμου στην Κρήτη και έτσι τηρήθηκαν όλα κατά γράμμα σύμφωνα με τις συμβουλές της.

Τη δεύτερη μέρα το ζευγάρι δέχθηκε τις ευχές των φίλων τους αλλά και της Καπετάνισσας που φοράει στο γάμο μία επιβλητική μαύρη τουαλέτα. Η Καλλιόπη καλωσορίζει τη νύφη στην οικογένεια και τους εύχεται καλούς απογόνους.

Η Μαρία Τζομπανάκη μας είπε σχετικά με το καλωσόρισμα της Βασιλικής στην οικογένεια: «Μια μάνα θέλει να δει τα παιδιά της ευτυχισμένα. Η Καλλιόπη είναι και πολύ κυριαρχική ως χαρακτήρας και θεωρούσε ότι ήταν λάθος να παντρευτεί τη χήρα του πρώτου του ξαδέρφου. Ήταν υπερβολή για τα δικά της τα όρια. Όμως μετά απ’ όσα έχουν γίνει, επειδή είδε ότι το παιδί της είναι ευτυχισμένο με αυτή τη γυναίκα, η οποία είναι και καλή δηλαδή, το δέχθηκε και θέλει μόνο τη χαρά του και είναι μία ευτυχισμένη πεθερά σήμερα. Θα ήθελε να έχει και εγγονάκια πιστεύω». Μας μίλησε όμως και για το μέλλον της Καλλιόπης: «Η Καλλιόπη είναι ένας πληθωρικός άνθρωπος και κανονικός άνθρωπος, δηλαδή και κλαίει και γελάει και θυμώνει και αγαπάει, οπότε από την Καλλιόπη μπορούμε να περιμένουμε τα πάντα. Η Καλλιόπη αντιδρά πιο πολύ, αντιδρά, δηλαδή της έχουν κάνει και δεν ξεχνά. Και το καλό και το κακό. Θα τη δούμε σε σχέση με αυτά που θα συμβούν, να αντιδρά. Πάντως δεν είναι ένας άνθρωπος που σχεδιάζει το κακό χωρίς λόγο. Αντιδρά στο κακό που θεωρεί ότι μπορεί να κάνουν στα παιδιά της και στην οικογένειά της. Είναι σκύλα! Προστατεύει τη φωλιά της και τα κουτάβια της σαν λέαινα».

Εκεί είδαμε όμως και την Στέλλα (Ευγενία Σαμαρά) με τον Αστέρη (Ορφέας Αυγουστίδης). Ο Αστέρης μάλιστα θα πιει πολύ και θα συγκινηθεί με τη χαρά του αδερφού του και η Στέλλα θα προσφερθεί να τον μεταφέρει στο σπίτι, ώστε να μη φύγει μόνος του, παρότι η μητέρα της θα ήθελε μία άλλη τύχη για εκείνη. Ο Αστέρης φορούσε τα καλά του, ενώ η Στέλλα ένα υπέροχο φόρεμα με μοτίβο λουλούδια σε παστέλ αποχρώσεις. Οι δυο τους φαίνεται ότι έρχονται και πάλι κοντά.

Φυσικά εκεί βρισκόταν και οι σκηνοθέτες της σειράς που έδιναν το γενικό πρόσταγμα και τις οδηγίες στους ηθοποιούς. Και όχι μόνο… «Ενορχήστρωναν» τους πάντες, σαν να είχαν μπροστά τους μία μικρή ορχήστρα, με κέφι, χιούμορ και με τη φωνή τους τους επανέφεραν σε τάξη όταν ένιωθαν ότι δεν ήταν όλοι συγκεντρωμένοι στο γύρισμα, ενώ παράλληλα παρακολουθούσαν τα μόνιτορ για να ελέγξουν αν όλα ήταν στην εντέλεια.
Ο πολυαναμενόμενος γάμος λοιπόν έρχεται και ανοίγει μία νέα σελίδα στη ζωή της Βασιλικής και του Μαθιού. «Αυτός ο γάμος είναι αυτό που περίμεναν εδώ και 22 περίπου χρόνια η Βασιλική και ο Μαθιός, οπότε υπάρχει τεράστια ευτυχία και συγκίνηση. Υπάρχει όμως πάντα και αγωνία, ένα αγκαθάκι, γιατί ποτέ δεν μπορείς να νιώθεις ασφάλεια σε αυτό τον τόπο, πάντα υπάρχει αγωνία για το μέλλον» μας δήλωσε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου σχολιάζοντας το γάμο, αλλά δίνοντάς μας και αίσθηση όσων θα ακολουθήσουν.

Πηγή

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts