Σασμός: Χαμός με την απαγωγή του Αστέρη – Εξαφανίζεται ο μικρός Πετρής

Σασμός: Ραγδαίες εξελίξεις θα έχει ο Σασμός σε επόμενα επεισόδια καθώς ο Παύλος με τα ξαδέρφια της Μαρίνας αναλαμβάνουν δράση κατά του Αστέρη και των Σταματάκηδων με τρομακτικές συνέπειες για όλους.

Ο Παύλος θα μάθει τελικά για την σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ παρά τις προσπάθειες της Μαρίνας να το καλύψει. Ο Σταύρος θα είναι αυτός μάλιστα που του δείχνει τις φωτογραφίες των δυο τους σε τρυφερές στιγμές.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά ο Παύλος μαζί με τα ξαδέρφια της Μαρίνας είναι αποφασισμένοι να ανάψουν φωτιά στην βεντέτα. Στόχος τους είναι φυσικά ο Αστέρης τον οποίο καταφέρνουν να παγιδεύσουν και να τον πάρουν όμηρο. Ο Αστέρης προβλέπεται να περάσει πολύ δύσκολες στιγμές στα χέρια τους καθώς εκείνοι βγάζουν όλο το μίσος τους για την οικογένειά του πάνω του.

Η εξαφάνισή του θα γίνει γρήγορα αντιληπτή με την Καλλιόπη να απειλεί άπαντες τρομοκρατημένη για τον γιο της. Την ίδια ώρα και ο Μαθιός έχει τύψεις που άφησε μόνο του τον Αστέρη.

Λίγο αργότερα η Αργυρώ θα δεχθεί ένα τηλεφώνημα από τον Παύλο ο οποίος της ζητάει να τον συναντήσει. Η κοπέλα αφήνει τον γιο της με τον Σταύρο και τρέχει να προλάβει τα χειρότερα καθώς καταλαβαίνει πως ο Αστέρης κινδυνεύει.

Φτάνει στο σημείο και βρίσκει τα ξαδέλφια της Μαρίνας να σημαδεύουν τον Αστέρη με όπλο. Η Αργυρώ παρακαλάει να τον αφήσουν ελεύθερο όμως αυτό δε γίνεται. Έτσι παίζει το τελευταίο της χαρτί αποκαλύπτοντας στον Παύλο ότι ο πραγματικός πατέρας του Πετρή είναι ο Αστέρης. Ο Παύλος σοκάρεται και αφήνει ελεύθερο τον Σταματάκη.

Η Αργυρώ στη συνέχεια γυρνάει να πάρει τον Πετρή όμως τόσο εκείνος όσο και ο Σταύρος είναι άφαντοι. Η εξαφάνισή τους γίνεται γρήγορα αντιληπτή και όλοι τους ψάχνουν. Οι φόβοι για αντίποινα από τους Σταματάκηδες είναι μεγάλοι.

Πηγή: sportime

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts