Σασμός: Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Όταν η τηλεοπτική Αργυρώ μεταμορφώθηκε σε «Αντιγόνη» του Σοφοκλή

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τον ρόλο της Θεοδωσίας στις Άγριες Μέλισσες. Κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην δραματική σειρά του Alpha «Σασμός». Η τηλεοπτική Αργυρώ δίνει καθημερινά ρεσιτάλ ερμηνείας πλάι σε καταξιωμένους πρωταγωνιστές. Όπως φαίνεται ήρθε για να μείνει τόσο τηλεοπτικά όσο και θεατρικά.

Λίγο πριν από την πρεμιέρα της σειράς Σασμός η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη ανέβηκε στο θεατρικό σανίδι και υποδύθηκε την Αντιγόνη του Σοφοκλή. Η Εταιρεία Τέχνης «Αrs Aeterna». Ο σκηνοθέτης Θέμης Μουμουλίδης επέλεξε την ηθοποιό για να παρουσιάσει στο κοινό μία ξεχωριστή παράσταση βασισμένη πάνω στο αρχαίο κείμενο.
Μαζί της ο Θανάσης Παπαγεωργίου, στο ρόλο του Κρέοντα, και μια σειρά σημαντικών ηθοποιών, εκπροσώπων της νεότερης γενιάς, η Ντόρα Μακρυγιάννη [Ισμήνη], ο Μάνος Καρατζογιάννης [Φύλακας, Άγγελος], ο Δημήτρης Σαμόλης [Αίμων], ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης [Τειρεσίας].

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts