dimitris-lalos

Σασμός: Όλα όσα θες να ξέρεις για τον Δημήτρη Λάλο

O «Σασμός» είναι η νέα σειρά του Alpha, η οποία κέντρισε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού από την πρώτη κιόλας μέρα. Κι αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Στην σειρά παίζουν πολλοί και καταξιωμένοι ηθοποιοί, αλλά χωρίς καμία αμφιβολία ο τηλεοπτικός Μαθιός Σταματάκης έχει συγκεντρώσει πάνω του πολλά βλέμματα.

Ο Δημήτρης Λάλος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τον Σιωπηλό Δρόμο και τώρα συνεχίζει με την σειρά Σασμός.

Ποιος είναι όμως ο Δημήτρης Λάλος;


Ο Δημήτρης Λάλος είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης του θεάτρου.

Γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 1978 στη Νυρεμβέργη όπου και μεγάλωσε. Η καταγωγή του είναι από την Κρανέα Ελασσόνας (Κρανιά Δεσκάτης) της Λάρισας.

«Εγώ έζησα σε μία κοινότητα στη Γερμανία. Πήγα ελληνικό σχολείο, πήγαινα σε ελληνικές καφετέριες, είχαμε ελληνικά μπουζούκια. Ήταν σαν να φεύγαμε από το σπίτι μας που ήταν ελληνικό σπίτι γρήγορα γρήγορα να περάσουμε από μία Γερμανία και να βρεθούμε σε μία καφετέρια να ακούσουμε Καρρά. Όλο το όνειρο ήταν πότε θα φύγουμε από εκεί που ήμασταν και θα γυρίσουμε πίσω στην πατρίδα», είχε πει στο Podcast Been There Done That και τη Μίνα Μπιράκου, ο Δημήτρης Λάλος.

Διαβάστε περισσότερα στο womansmagazine.gr

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts