Σασμός – Όλγα Δαμάνη: «Στον δρόμο ο κόσμος μού δίνει γκοφρέτες»

Σασμός: Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις επικές σκηνές της σειράς Σασμός, με τον Πέτρο Βρουλάκη να δίνει κρυφά σοκολατένιες γκοφρέτες στην γιαγιά του; Η γλυκιά αυτή “αμαρτία” της γιαγιάς Ειρήνης δε λύγιζε μόνο τους τηλεθεατές, αλλά και την ίδια την ηθοποιό.

Η υπέροχη Όλγα Δαμάνη, δήλωσε σε μία συνέντευξή της πως δέχεται ακόμη σοκολάτες, από τον κόσμο στο δρόμο! Η ηθοποιός συζήτησε με την Χρύσα Παχουμη στον Τηλεθεατή για τις εξελίξεις στη σειρά, για τα μυστικά της γιαγιάς Ειρήνης, αλλά και για τις λαχταριστές γκοφρέτες.

Η επιστροφή του Παύλου Βρουλάκη τάραξε την οικογένεια. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Όλγα Δαμάνη: «Ο Παύλος μπορεί να είναι αγριεμένος, αλλά είναι καλόψυχο και πονεμένο πλάσμα, που έχει χάσει το γιόκα του μικρό και τη γυναίκα του. Σίγουρα, την αγαπάει ακόμη. Ο Παυλής είναι μια ασφάλεια για τις γυναίκες της οικογένειας».

Σχετικά με τις γκοφρέτες που γευόταν κρυφά η γιαγιά Ειρήνη στη σειρά Σασμός, η Όλγα Δαμάνη επισήμανε: «Είμαι ευγνώμων από την αγάπη του κόσμου. Καθώς δεν χρησιμοποιώ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να στείλω την αγάπη μου στον κόσμο, θέλω να πω είναι πραγματικά πολύ συγκινητική η ανταπόκρισή του. Όχι μόνο με φωνάζουν γιαγιά Ειρήνη, αλλά μου δίνουν και γκοφρέτες».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts