Σασμός (9/5): Τρόμος για την ζωή του ανήλικου παιδιού της – Η Αργυρώ μαθαίνει για την κατάρα

Συγκλονιστικές είναι καθημερινές οι εξελίξεις της σειράς Σασμός, ειδικά όσο φτάνουμε προς το μεγάλο φινάλε. Καλά κρυμμένα μυστικά έρχονται στο φως, όμως το πιο μεγάλο ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό.

Ο λόγος για το ότι ο Μαθιός είναι ο φονιάς του πρώην συζύγου της γυναίκας του. Η Βασιλική ωστόσο θα το μάθει….

Η Καλλιόπη δείχνει αποφασισμένη να ανακαλύψει τι συμβαίνει ανάμεσα στον γιο της και την Αργυρώ. Τον ρωτά για ποιο λόγο έχει αραιώσει μαζί της τις συναντήσεις, αλλά της απαντά με μισόλογα, γεγονός που την προβληματίζει περισσότερο, ενώ βλέποντάς τον διαρκώς εξαγριωμένο και αναστατωμένο, δεν ξέρει τι να βάλει με το μυαλό της.

Την ίδια στιγμή, η Αργυρώ μαθαίνει τον λόγο που η μάνα του Αστέρη τους θέλει χωρισμένους. Η κατάρα που ενώνει τις οικογένειές τους είναι ακόμα μια γροθιά στο στομάχι της και αρχίζει να φοβάται ακόμα περισσότερο για τη ζωή του παιδιού της. Νάντια και Νικηφόρος έρχονται κοντά, χωρίς όμως να υπολογίζουν την πλεκτάνη που της στήνει ο Γιώργης.

Η Βασιλική πλησιάζει ακόμα περισσότερο στην αλήθεια για τον Οδυσσέα, ενώ ο Μαθιός βρίσκεται στο δόκανο του Ευθύμη που κρατά στα χέρια του πια το μεγάλο του μυστικό. Το φιλί της Αργυρώς με τον Αστέρη, όμως, ανοίγει επιτέλους τον δρόμο για καλύτερες μέρες στις ζωές όλων. Ή μήπως όχι;

Η Αργυρώ προσπαθεί να προσεγγίσει με κάθε τρόπο και πάλι τον Αστέρη. Εκείνος, ωστόσο, δυσκολεύεται να διαχειριστεί τα συναισθήματά του απέναντί της. Η Μαρίνα δέχεται την πρόταση του Αντώνη να μετακομίσει σπίτι του και την ανακοινώνει στην οικογένειά της. «Καλά θα κάνεις, μαμά. Να φύγεις από εδώ και να κοιτάξεις στο εξής τη ζωή σου. Σου χρωστά ο θεός ευτυχία και με τον Αντώνη σίγουρα θα τη βρεις. Μην αγχώνεσαι για εμάς και τον Πετράκη. Και αν κάποια στιγμή θέλω τη βοήθειά σου, θα έρχομαι σε σένα, δεν πας άλλωστε και στην άλλη άκρη του κόσμου, έτσι δεν είναι;», την ενθαρρύνει η Αργυρώ και τη γεμίζει χαρά για την απόφαση που έχει πάρει.

Η Καλλιόπη επισκέπτεται απροειδοποίητα τον Μαθιό, την ώρα που στο σπίτι του βρίσκεται ο μικρός Πετράκης, δημιουργώντας μεγάλη αναστάτωση.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts