Σασμός: H Μανταρίνα σε κίνδυνο – Η κίνηση – ματ του Αστέρη μετά την αποφυλάκιση

Σασμός: Η αποφυλάκιση του Αστέρη θα φέρει πολλές ανατροπές και εξελίξεις και κάποιες από αυτές θα είναι πολύ ευχάριστες. Πιστέψτε μας!

Η Σεμίνα θα βρεθεί στο δικαστήριο και θα καταθέσει. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα ο Αστέρης Σταματάκης να αθωωθεί και να ζήσει ελεύθερος. Θα αρχίσει να κυκλοφορεί στους δρόμους της Κρήτης, προσπαθώντας να φτιάξει ξανά τη ζωή του παρόλο που αυτή η απόφαση θα έχει σπείρει τον πανικό στους Βρουλάκηδες. Όλοι θα τον κοιτάζουν καχύποπτα στο χωριό, παρόλο που ξέρουν πως δεν ήταν εκείνος σκότωσε τον Πετρή Βρουλάκη στη σειρά Σασμός.

Viral Είδηση: Σασμός: Γιώργος Χριστοδούλου: Η σύζυγος ηθοποιός, ο γιος του και το πρόβλημα με το αλκοόλ
Η γιαγιά Ειρήνη προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της και να στηρίξει την οικογένειά της, την ίδια ώρα που ο γιατρός Άγγελος και η πρώην σύντροφός του, Αργυρώ, ορκίζονται να πάρουν εκδίκηση.

Ο Αστέρης, εντοπίζει στο δρόμο την Μανταρίνα, το σκυλάκι που είχε ο Πετρής και όλα αλλάζουν. Βλέπει ότι είναι ταλαιπωρημένη και αποφασίζει να τη συνοδεύσει ως το σπίτι των Βρουλάκηδων, παρά τον κίνδυνο. Τους λέει ότι το σκυλάκι πρέπει να πάει άμεσα σε κτηνίατρο.
Η γιαγιά Ειρήνη παγώνει και ξαφνιάζεται. Τον κοιτάζει και ξεσπάει έντονα. Του φωνάζει πως τους ρήμαξε την ψυχή πως η καταστροφή αυτή θα τους στοιχειώνει για πάντα.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts