Σασμός Spoiler: Έτσι θα ανακαλύψει ο Νικηφόρος τον αληθινό φονιά του πατέρα του!

Σασμός Spoiler: Οι αποκαλύψεις για τη συνέχεια της ζωής των ηρώων δεν έχουν τέλος, με τον Νικηφόρο αυτή τη φορά να μπαίνει στην πρώτη γραμμή, μιας κα ι ανακαλύπτει τον αληθινό φονιά του πατέρα του που όλοι γνωρίζουμε ποιος είναι!

Ο Νικηφόρος δε θα αργήσει να μάθει τη φρικτή αλήθεια, στη σειρά Σασμός. Όταν γίνει αυτό, όλα θα αλλάξουν για τον νεαρό πρωταγωνιστή. Ο αγαπημένος του θείος, ο άνθρωπος που αγάπησε τόσο πολύ την μητέρα του και ετοιμάζεται να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του μαζί της, είναι ο φονιάς που αναζητά!

Μόνον ο Μανόλης γνωρίζει το ένοχο αυτό μυστικό, χωρίς να το ομολογεί. Την ευθύνη έχει πάρει στις πλάτες του ο Αμερικάνος, ένας αδίστακτος εγκληματίας, ο οποίος θέλει να γλιτώσει από τα χέρια του Καραπάνου.

Βέβαια, αυτό το “παιχνίδι” δε θα κρατήσει για πολύ. Σύντομα θα αποκαλυφθεί πως ο Αμερικάνος σχεδίασε αυτή την ομολογία, έχοντας άλλους σκοπούς. Ο φάκελος του Στεφανή θα ανοίξει ξανά και τίποτα δε θα είναι το ίδιο…

Ο Νικηφόρος θα μάθει την αλήθεια και θα γίνει άλλος άνθρωπος, στη σειρά Σασμός. Ο Γιώργος Αμούτζας δήλωσε στο περιοδικό TiVi και στην Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου πως ο χαρακτήρας αυτός θα βάψει τα χέρια του με αίμα. Χαρακτηριστικά, δήλωσε:

«Από σπόντα θα μάθει ο Νικηφόρος την αλήθεια, στη σειρά Σασμός. Μετά από αυτό το γεγονός, οι σχέσεις του θα κλονιστούν τελείως. Όταν μάθει αυτό που βλέπουμε έναν χρόνο τώρα, ο Νικηφόρος θα αντιδράσει όπως έχει μάθει να αντιδρούν οι άντρες του χωριού του. Όταν κάποιος έχει μια διαφωνία με κάποιον άλλον, βγαίνουν τα κουμπούρια».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Χειροθεσία του Νικόλα Διαμαντή Πατέρα σε Άρχοντα Οφφικιάλιο “Ευταξία” της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η χειροθεσία του Νικόλαου Πατέρα σε Άρχοντα Οφφικιάλιο “Ευταξία”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος υποδέχθηκε τα ιερά Λείψανα του Αγίου Νικολάου, στο ιερό Προσκύνημα της Αγίας Βαρβάρας

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο Μητροπολίτης Φαναρίου Αγαθάγγελος, με την ευλογημένη λειτουργική ευκαιρία της υποδοχής των

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »