Σασμός spoiler: Έτσι θα θυσιαστεί ο Αστέρης για να σώσει την Αργυρώ!

Σασμός Spoiler: Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές στην αγαπημένη σειρά, ειδικά όταν ο Αστέρης θα μάθει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η γυναίκα που αγαπά, η Αργυρώ.

Κλονισμένος από τα νέα για την υγεία της Αργυρώς, ο Αστέρης πάει να κάνει εξετάσεις για να δει αν είναι ο συμβατός δότης που θα της σώσει τη ζωή.

Καιρό τώρα, από τότε που βγήκε από τη φυλακή και επέστρεψε στο χωριό, ο Αστέρης νιώθει να πνίγεται. Όλα όσα κρατάει μέσα του κοντεύουν να γίνουν ποτάμι και να τον πνίξουν, ειδικά από τη στιγμή που έμαθε πως η Αργυρώ βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ο Σταύρος, κλονισμένος και ο ίδιος από όσα βιώνει τις τελευταίες εβδομάδες, από τότε που έμαθαν πως η γυναίκα του έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας και πρέπει να κάνει άμεσα μεταμόσχευση, άνοιξε την καρδιά του στο μοναδικό φίλο που θεωρεί πως έχει σε αυτόν το νέο τόπο.

Κι ο Αστέρης με τη σειρά του, με κομμένα τα πόδια στη σκέψη και μόνο πως η Αργυρώ μπορεί να χαθεί, νιώθει την ανάγκη να μιλήσει σε κάποιον που θα τον καταλάβει, χωρίς να τον αποπάρει για την απελπισμένη αγάπη του για μια γυναίκα που τον έχει διαγράψει οριστικά.

Κι ο άνθρωπος αυτός είναι η Βασιλική, που ξέρει καλύτερα από όλους το πόσο δυνατή μπορεί να αποδειχθεί μια αγάπη. Της εξομολογείται ότι για τον Σταύρο συνεχίζει να είναι ο Χρήστος, πως οι δυο τους έχουν γίνει φίλοι και έτσι του εκμυστηρεύτηκε το πρόβλημα υγείας που έχει η Αργυρώ.

Στο μεταξύ, και χωρίς ο ίδιος να το ξέρει ακόμη, τα πράγματα εξελίσσονται δραματικά, ούτε η Άσπα ούτε ο Σταύρος αποδεικνύονται συμβατοί δότες, και οι ελπίδες που έχει η Αργυρώ για να επιβιώσει εξανεμίζονται. Συντετριμμένος ο δεύτερος μοιράζεται τα νέα με τον Αστέρη, ο οποίος βυθίζεται ακόμα πιο πολύ στη θλίψη.

Έτσι, χαμένο στις σκοτεινές του σκέψεις, θα τον βρει η Μαρίνα. Έχει μάθει τι ακριβώς συμβαίνει με τον Σταύρο, ότι ο νεαρός Σταματάκης τον προσέγγισε ως Χρήστος για να μαθαίνει τα νέα της Αργυρώς, κι έρχεται να τον δει με κάθε άλλο παρά φιλικές διαθέσεις.

Είναι αποφασισμένη να προστατέψει την κόρη της και, φυσικά, τον εγγονό της, ξέροντας πόσα διακυβεύονται αν ο Αστέρης και η Καλλιόπη μάθουν την αλήθεια. Οργισμένη όπως δεν την έχουμε ξαναδεί, του επιτίθεται και του ξεκαθαρίζει πως αν δεν μείνει μακριά από την οικογένεια τους, στο εξής θα έχει να κάνει μόνο μαζί της.

Για την Καλλιόπη, τίποτα δεν έχει μεγαλύτερη σημασία αυτήν τη στιγμή από το να διαφυλαχθεί η περιουσία των Σταματάκηδων, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας χάθηκε τόσο άδικα μετά την αποκάλυψη της ταυτότητας του Άγγελου και τη σύλληψη του Αστέρη.

Η Καπετάνισσα που όλα αυτά τα χρόνια μετά το χαμό του άντρα της φύλαγε σαν κέρβερος τα κτήματα της οικογένειας, τώρα πασχίζει να προστατέψει ως κόρη οφθαλμού το μοναδικό που απέμεινε στην κατοχή τους, αυτό που ο Αστέρης θέλει να πουλήσει στον Άγγελο.

Έχει ξεκαθαρίσει στο γιο της πως δεν θα επιτρέψει κάτι τέτοιο να γίνει και πλέον, βλέποντας τον χαμένο στις σκέψεις του, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να συναντηθεί η ίδια με τον Βρουλάκη. Θέλει να του ξεκόψει κάθε ενδεχόμενο να πάρει το κτήμα, όμως κι εκείνος δεν είναι διατεθειμένος να κάνει ούτε βήμα πίσω.

Η συνάντηση τους είναι εκρηκτική, όμως στο τέλος ο Άγγελος είναι αυτός που θα πετύχει το στόχο του. Η Καλλιόπη πείθεται να βάλει την υπογραφή της, την ώρα που ο Αστέρης θολωμένος από όσα συμβαίνουν, ξέρει μόνο ένα πράγμα, ότι θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την Αργυρώ.

Κι αυτό που η γυναίκα που αγαπά χρειάζεται αυτήν τη στιγμή είναι ένας συμβατός δότης, ο οποίος θα της χαρίσει το νεφρό του και, μαζί, την ίδια τη ζωή, γνωρίζοντας ήδη ότι όλοι, οι άλλοι, οι δικοί της και οι πιο κοντινοί της άνθρωποι, δεν μπορούν να τη βοηθήσουν καθώς δεν είναι συμβατοί, παίρνει την απόφαση να πάει και ο ίδιος για εξετάσεις.

Σύμφωνα με το 7 Μέρες TV, είναι σαν κάτι μέσα του να τον σπρώχνει να το κάνει. Μέχρι να πάρει τα αποτελέσματα, βέβαια, οι ημέρες κυλούν βασανιστικά αργά. Κι εκείνος, τηρώντας την υπόσχεση που έδωσε στη Μαρίνα. Κρατιέται μακριά της, όμως η σκέψη του δεν φεύγει στιγμή από κοντά της. Νιώθει και ο ίδιος σαν χαμένος και η μόνη του ελπίδα να επιστρέψει στη ζωή είναι να μπορέσει να σώσει τη δική της.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts