Σασμός spoiler: Αναπάντεχη εξέλιξη: Ο Παύλος φέρνει τον χωρισμό για Αιμιλία-Δημήτρη!

Σασμός spoiler: Και εκεί που το… χαρήκαμε που ο Παύλος πήρε άκυρο από την πρώην σύζυγό του, την εισαγγελέα, η οποία μετά από 20 χρόνια έχει φτιάξει τη ζωή της με τον Δημήτρη, έρχεται μία αναπάντεχη ανατροπή να τα αλλάξει όλα.

Στο μεταξύ. ο Μαθιός και η Βασιλική βάζουν μπροστά ξανά τα σχέδια για τον γάμο τους. Ο Αστέρης όμως τους έχει μια δυσάρεστη ανακοίνωση. Έχει αποφασίσει να φύγει από το νησί.

Η Αιμιλία, η πρώην σύζυγος του Παύλου, εμφανίζεται, όπως θα δούμε μετά από πολλά χρόνια στο χωριό. Επισκέπτεται τη Μαρίνα, την γιαγιά Ειρήνη και τον Παύλο δημιουργώντας ένα κλίμα συγκίνησης.

Η Καλλιόπη ξεσπάει πάνω στην Αργυρώ κατηγορώντας τη για την απόφαση του Αστέρη αλλά και ότι έχει διαλύσει την οικογένειά της. Ταυτόχρονα, αποφασίζει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τον Παύλο μια και καλή.

Παράλληλα, η απόσταση μεταξύ της Αργυρώς και του Σταύρου όλο και μεγαλώνει. Ο χωρισμός τους μοιάζει αναπόφευκτος.

Η Αιμιλία αποκαλύπτεται ότι συνεργάζεται κρυφά με τον Λευτέρη. Μάλιστα σπεύδει να προειδοποιήσει τον μυστικό της σύμμαχο ότι η κάλυψή του βρίσκεται σε κίνδυνο όπως και ο ίδιος.

Στο μεταξύ η ένταση στη σχέση της με τον Δημήτρη όλο και μεγαλώνει με τον Παύλο να είναι η αιτία για όσα γίνονται. Οι δυο τους φτάνουν στα όριά τους.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts