Σασμός Spoiler: Ανατροπή! Ο Μανόλης θα καταδώσει τον Μαθιό για… λάθος φόνο!

Σασμός Spoiler: Μεγάλη ανατροπή μας περιμένει στα προσεχή επεισόδια καθώς θα δούμε τον Μανόλη να “καρφώνει” τον Μαθιό αλλά για λάθος φόνο!

Ο Μανόλης και ο Μαθιός θα κληθούν σε ένα τελευταίο ξεκαθάρισμα λογαριασμών, στη σειρά Σασμός. Παρόλο που ο Μαθιός του έχει ζητήσει να κάνει αυτό που πρέπει σχετικά με την εν ψυχρώ δολοφονία του Στεφανή, όπως είδαμε στην αρχή της σειράς, ο Μανόλης διστάζει.

Καθημερινά βασανίζεται από εφιάλτες, με την Κλαίρη να μη φεύγει από το πλευρό του. Η μεγάλη ημέρα του γάμου πλησιάζει και κανείς δεν είναι σε θέση για ετοιμασίες και χαρές. Ο Μαθιός είναι βυθισμένος στις σκέψεις του και τρέμει στην ιδέα πως ο μικρός τελικά θα ομολογήσει.

Πράγματι, ο Μανόλης θα καταδώσει τον Μαθιό στη σειρά Σασμός, αλλά για άλλον λόγο. Μόλις η Άσπα εντοπίσει τον Άγγελο αιμόφυρτο στο έδαφος, θα αρχίσει να ουρλιάζει γεμάτη οργή και πόνο. Τα ουρλιαχτά της θα ακούσει ο Μανόλης, ο οποίος έχει βγάλει βόλτα τον σκύλο.

Μόλις αντικρίσει τον Άγγελο νεκρό, θα σαστίσει. Στην σκέψη πως χάνονται αθώοι άνθρωποι εξαιτίας των Σταματάκηδων, παίρνει την μεγάλη απόφαση: Θα ομολογήσει την αλήθεια για το ποιος είναι πραγματικά ο Μαθιός Σταματάκης!

Δίχως δεύτερη σκέψη, ο Μανόλης πηγαίνει στο τμήμα και φωνάζει στον Αντώνη πως ο Μαθιός σκότωσε τον Άγγελο, στη σειρά Σασμός. Οι αρχές τρέχουν και συλλαμβάνουν τον Μαθιό, λίγο πριν εκείνος ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Βασιλική…

Ο Μαθιός πιστεύει πως ο Μανόλης ομολόγησε τον φόνο του Στεφανή, αλλά όχι. Κατηγορείται για άλλον, πιο σκληρό κι αποτρόπαιο φόνο και κανείς δε μπορεί να τον βοηθήσει τώρα πια.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts