Σασμός Spoiler: Απίστευτο! Άγγελος και Άσπα την… βλέπουν αλλιώς και έρχονται κοντά!

Σασμός Spoiler: Μια υπερπαραγωγή του Alpha με τα γυρίσματα να γίνονται κυρίως στην Κρήτη αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Μια ιστορία που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. 

Από αυτά τα επεισόδια και μετά τίποτα πια δεν θα είναι ίδιο!…Το είπαμε και το ξαναλέμε. Μεγάλες αλλαγές έρχονται…

Όχι μόνο φόνοι και τσακωμούς, αλλά και έρωτες έχουμε στον αγαπημένο μας Σασμό.

Η Άσπα δεν θα συγχωρήσει ποτέ τον Κώστα. Από τη στιγμή που παίρνει την απόφαση να κάνει την καταγγελία και πάει ο Κώστας στη φυλακή, είναι πολύ καλά με αυτό.

Ίσα ίσα που φοβάται μήπως βγει επιστρέψει με κάποιο τρόπο στη ζωή της. Δεν το μετανιώνει καθόλου, θέλει να ξεφύγει και γι’ αυτό τα Γιάννενα είναι μια ευχάριστη συνθήκη γι’ αυτήν.

Από την άλλη ο Άγγελος, μετά την απόφασή του να διεκδικήσει όλη την περιουσία που του αναλογεί από τους Σταματάκηδες. Θα βρεθεί κοντά με την Άσπα που επέστρεψε από τα Γιάννινα, και θα έχουμε την κατάλληλη χημεία μεταξύ τους. Ο Άγγελος θα βρει στην Άσπα έναν άνθρωπο που μπορεί να μιλήσει και να τον καταλαβαίνει.

Αλλά και στην Άσπα δεν είναι καθόλου αδιάφορος ο Άγγελος. Θα έρθουν πολύ κοντά θα είναι συνεχώς μαζί και θα δουν το όλο θέμα διαφορετικά από μια καλή φίλιά.

Ξέρουν φυσικά ότι υπάρχουν δυσκολίες για να μπορέσουν να ζήσουν μαζί, αφού από την μία υπάρχει η συγγένεια, και από την άλλη ο Κώστας.

Τώρα σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός….και στο κάτω κάτω ταλαιπωρημένα παιδιά είναι στο αισθηματικό και τους αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία.

Αλλά ακόμα ένα ζευγάρι θα δούμε. Μιλάμε για τον Γεράσιμο και την Στέλλα που σας το είχαμε δώσει πρώτοι εδώ.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts