Σασμός Spoiler: Απίστευτο! Η γιαγιά Ρηνιώ φέρνει ξανά κοντά Αργυρώ-Αστέρη!

Σασμός Spoiler: Είναι από αυτά τα σπόιλερ που δυσκολεύεται κανείς να πιστέψει αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό και θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια!

Και αυτό γιατί στα επόμενα επεισόδια θα δούμε μία εξέλιξη που σίγουρα δεν περιμένουμε!

Με την αθώωση του Αστέρη από το δικαστήριο έρχεται και η αποφυλάκιση. Η Καλλιόπη, όπως είναι φυσικό ενθουσιάζεται, ενώ η Αργυρώ με τον Σταύρο και το παιδί της γυρίζουν στα Γιάννενα, για να συνεχίσουν την καθημερινότητα τους.

Ο Αστέρης παρά τη δικαίωσή του, όμως, έχει χάσει σχεδόν όλη του την ζωή χωρίς την Αργυρώ. Θέλει να της ζητήσει να τον συγχωρέσει, καθώς την πλήγωσε. Και μετά το Πάσχα ένα τραγικό συμβάν θα τους ξαναφέρει κοντά.

Τι συνέβη όμως;

Η Γιαγιά Ειρήνη με τον Άγγελο μιλούν στην αυλή του σπιτιού τους, και βλέπουν τον Αστέρη να έρχεται, κρατώντας τον σκύλο του Πετρή, την Μανταρίνα.

Τους λέει πως άμεσα πρέπει να την δει κτηνίατρος. Είναι όμως πολύ αργά. Η Μανταρίνα πεθαίνει και η γιαγιά Ειρήνη ταράσσεται από λύπη.

Αμέσως ο Αστέρης βλέπει την τραγική κατάσταση της γιαγιάς και πέφτει στα γόνατα ζητώντας της συγνώμη, μπορεί να μην σκότωσε εκείνος τον Πετρή, όμως αισθάνεται υπεύθυνος.

Εκείνη του απαντάει πως τους “ρήμαξε” και πως η απώλεια της είναι μεγάλη.

Του πιάνει το πρόσωπο  και του λέει πως το μόνο που ήθελαν είναι δικαιοσύνη. Παρά τον πόνο της του ζητάει να συνεχίσει την ζωή του και πως είναι αθώος.

Μιας μορφής συγχώρεση το θεωρούμε λοιπόν και αυτό…

Η γιαγιά Ειρήνη και ο Άγγελος θάβουν το σκυλί, την ώρα που ο Αστέρης αποχωρεί και από εκείνη την στιγμή και έπειτα όλα αλλάζουν. Έρχονται εξελίξεις ανάμεσα σε Αργυρώ και Αστέρη.

Ο πρώτος κύκλος τελειώνει με μεγάλες και συνταρακτικές εξελίξεις…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts