Σασμός spoiler: Αυτός είναι ο άντρας που μπαίνει στη ζωή της Αργυρώς και την κάνει να ερωτευτεί ξανά! Και είναι κούκλος!

Η Αργυρώ ακόμα πενθεί για τον χαμό του Πετρή και όπως η ίδια παραδέχεται, νιώθει τόσο μίσος για τον Αστέρη που φοβάται τον ίδιο της τον εαυτό.

Ο καιρός όμως θα τη βοηθήσει να κλείσουν οι πληγές. Δεν θα συγχωρέσει αλλά θα αρχίσει να μαλακώνει η οργή και θα κοιτάξει και εκείνη το μέλλον στο οποίο όμως σίγουρα δεν θα βρίσκεται ο Αστέρης που τόσο πολύ την πλήγωσε.

Η Αργυρώ μετά από μία αποτυχημένη -ευτυχώς- απόπειρα αυτοκτονίας, θα φύγει με τη μητέρα της, τη Μαρίνα για την Ήπειρο και θα κάνει μία νέα αρχή.

Οι δυο γυναίκες θα προσπαθήσουν να ανασυγκροτηθούν σε ένα χωριό στην Ήπειρο. Εκεί τίποτα δεν θα είναι εύκολο ούτε για τη Μαρίνα, ούτε για την Αργυρώ μέχρι που θα καταφέρουν να συνεχίσουν αξιοπρεπώς τη ζωή τους.

Βρίσκουν δουλειά και νέοι άνθρωποι θα είναι πλέον στον περίγυρο τους. Ανάμεσα σε αυτούς και ο νέος άντρας που θα πολιορκήσει την καρδιά της Αργυρώς. Ουδείς γνωρίζει αν εκείνος θα καταφέρει να πάρει τη θέση του Αστέρη, ωστόσο θα είναι μια νέα σελίδα στη ζωή της.

Ποιος είναι ο κούκλος ηθοποιός που θα υποδυθεί το νέο της σύντροφο; Ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον χαρακτήρα αυτόν, θα είναι ο Γιώργος Χριστοδούλου.

Ποιος είναι ο Γιώργος Χριστοδούλου

Μερικές από τις σημαντικότερες συνεργασίες του ήταν με τον Μιχαήλ Μαρμαρινό στην παράσταση “Acropolisreconstraction”, τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο στην παράσταση “7 χρόνια” με τον Στάθη Λιβαθινό στις παραστάσεις “Ερωτόκριτος” και “Ο Ηλίθιος” στο θέατρο “Ακροπόλ”, “Ο θάνατος του Δαντόν” για το Φεστιβάλ του Γκίσεν στη Γερμανία, καθώς επίσης και στην “Ιλιάδα” για το φεστιβάλ Αθηνών και άλλα διεθνή φεστιβάλ.

Η συνεργασία του με το φεστιβάλ Αθηνών συνεχίστηκε με τις παραστάσεις “Ηλέκτρα” σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ντέλλα, “Η σφαγή των Παρισών” και “Η τραγική ιστορία του Ριχάρδου Γ” με την ομάδα “H ορχήστρα των μικρών πραγμάτων” σε σκηνοθεσία Χρήστου Θεοδωρίδη.


Έχει συνεργαστεί με το Εθνικό θέατρο στην παράσταση “Πόθοι κάτω από τις λεύκες”, σε σκηνοθεσία Αντώνη Αντύπα και τον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου στην παράσταση “Το γλυκό πουλί της νιότης” σε σκηνοθεσία Άντζελας Μπρούσκου.
Το 2015 συν σκηνοθέτησε με τον Γεράσιμο Μιχελή το έργο “Ο μικρός Χίτλερ” που παίχτηκε για δύο χρονιές στο θέατρο του Νέου Κόσμου.
Τελευταία του συνεργασία ήταν με τον Γιώργο Παπαγεωργίου στην παράσταση “Αρίστος” στο Θέατρο του Νέου κόσμου.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts