Σασμός spoiler: Αυτός είναι ο Αμερικάνος που ομολογεί τον φόνο του Στεφανή

Σασμός spoiler: Η μεγάλη ανατροπή σε όσα είχαμε δει μέχρι τώρα θα έρθει σύντομα για την αγαπημένη σειρά του Alpha καθώς στα επόμενα επεισόδια θα παρακολουθήσουμε την ομολογία του Αμερικάνου, ενός κακοποιού που βρίσκεται στη φυλακή, που θα έχει σχέση με τη δολοφονία του Στεφανή Σταματάκη, γεγονός που θα προκαλέσει τεράστιο πανικό στους πάντες.

Τον συγκεκριμένο ρόλο, του Αμερικάνου, στη σειρά Σασμός θα ενσαρκώσει ο ηθοποιός Θάνος Χρόνης. Παρακάτω θα μάθεις όλα όσα σε ενδιαφέρουν για τον ίδιο αλλά και τον ρόλο του.

Ο Θάνος Χρόνης γεννήθηκε σε ένα χωριό της Πρέβεζας όπου έζησε τα παιδικά και εφηβικά χρόνια του. Έφυγε από εκεί στα 18 για να σπουδάσει χημικός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Την υποκριτική την ανακάλυψε τυχαία με παρότρυνση ενός φίλου του σε μια στιγμή προσωπικής δυσκολίας μετά από μια ερωτική απογοήτευση. Σπούδασε σε δραματική σχολή και ασχολήθηκε με την εκπαίδευση ηθοποιών, μια ασχολία που μέχρι σήμερα βρίσκει πολύ δημιουργική. Παράλληλα ασχολήθηκε επαγγελματικά με τον τουρισμό από όπου βιοπορίζεται. Στην Αθήνα ήρθε το 2003 και η αγαπημένη του γειτονιά της πρωτεύουσας, είναι η Πλάκα.

Έχει εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, συμπεριλαμβανομένων την σειρά του Ant1 «Μη Μου Λες Αντίο», στην κωμική σειρά του Mega «Μαρία η άσχημη», στην «Μάνα Χ Ουρανού», στο «Μην Ψαρώνεις» αλλά και πέρσι ξεχώρισε από την συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1.

Στον κινηματογράφο έπαιξε στην κωμωδία του Νίκου Περάκη «Λούφα και παραλλαγή», «Σειρήνες στο Αιγαίο», στην βιογραφική ταινία «El Greco», στην κωμωδία του Θανάση Τσαλταμπάση «Πέμπτη και 12» και πολλές ακόμα.

Ο Αμερικάνος, είναι ένας ισοβίτης στις φυλακές τις οποίες βρίσκεται ο Αστέρης μαζί με τον Καραπάνο. Η σχέση του με τον Καραπάνο δεν είναι και ότι καλύτερο και έτσι ο άνδρας αποφασίζει να αποδράσει. Αυτό όμως το μαθαίνει ο Βλάσσης Καραπάνος και όλα αλλάζουν.

Έτσι, ο Αμερικάνος, φοβούμενος πως αν αποδράσει, ο Καραπάνος θα τον βρει και θα τον σκοτώσει, ζητά την προστασία των αρχών. Για να την έχει, ανακοινώνει πως εκείνος είναι ο φονιάς του Στεφανή, αφήνοντας άφωνο τον Αντώνη Φραγκιαδάκη.

Ο Αστέρης μαθαίνει τα νέα στη φυλακή και αισθάνεται απαίσια. Πλέον, επιβεβαιώθηκε πως ο Πέτρος Βρουλάκης πέθανε άδικα. Όλοι εστιάζουν στον Αμερικάνο, ο οποίος πήρε την ευθύνη, για να βρίσκεται κοντά στην αστυνομία.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts