Σασμός Spoiler: Αυτός είναι ο σοβαρός λόγος που η Βασιλική χωρίζει τον Μαθιό!

Σασμός Spoiler: Μπορεί στα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου να δούμε πως η Βασιλική θα ταχθεί στο πλευρό του Μαθιού ο οποίος κατηγορείται για τον φόνο του Άγγελου όμως στην πορεία οι δυο τους θα χωρίσουν και θα είναι πολλοί οι λόγοι, ένας όμως θα είναι ο πιο σοβαρός απ’ όλους.

Ο Αύγουστος βρίσκει τους πρωταγωνιστές της σειράς σε εντατικά γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς Σασμός και το epeisodia.gr έχει τα πρώτα έγκυρα spoilers. Ο χωρισμός της Βασιλικής και του Μαθιού είναι πλέον γεγονός. Ο γάμος τους δεν ολοκληρώνεται ποτέ και το ζευγάρι διαλύεται.

Ο Μαθιός συλλαμβάνεται για την δολοφονία του Άγγελου Βρουλάκη,η Βασιλική καταρρέει. Όλοι είναι σίγουροι για την αθωότητα του Μαθιού. Τα στοιχεία όμως που βρέθηκαν ανατρέπουν τα πάντα.

Ο Νικηφόρος χάνει την γη κάτω από τα πόδια του. Προσπαθεί να πιστέψει τον Μάθιου όμως δεν μπορεί. Η Βασιλική παλεύει να σταθεί στα πόδια της χωρίς αποτέλεσμα.

Η Βασιλική βλέπει τον Νικηφόρο να διαλύεται. Η σχέση της με τον Μαθιό έχει φέρει πολλά προβλήματα στις ζωές τους. Σύμφωνα με έγκυρη πηγή παίρνει την απόφαση να χωρίσουν.

Ακόμα ένα χτύπημα έρχεται για τον Μαθιό. Ακούγοντας την Βασιλική να μιλάει για χωρισμό καταρρέει. Θα καταφέρουν τελικά να μείνουν ζευγάρι ή η Βασιλική θα μείνει κάθετη στην απόφαση της;

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης ο οποίος έρχεται στον ρόλο του νέου αστυνομικού αλλάζει τις ζωές όλων στην Άνω Ποριά. Καλείται μαζί με τον Αντώνη να βρουν τον δολοφόνο του Άγγελου.

Το όνομα του ρόλου του ακόμα δεν το γνωρίζουμε. Ο Γιώργος Γεροντιδάκης έρχεται στην θέση του Γεράσιμου. Ο πρωταγωνιστής είναι στη διάθεση του Αντώνη ο οποίος τον εκτιμά για το ήθος και την ακεραιότητα του. Η παρουσία του θα προκαλέσει ταραχή σε πολλούς από τους πρωταγωνιστές.

Η εισβολή του αστυνομικού θα κάνει την ζωή του Μαθιού αρκετά δύσκολη προκειμένου να διαλευκάνει την υπόθεση δολοφονίας του Άγγελου Βρουλάκη. Πώς θα εξελιχθεί η σχέση των δύο αντρών; Η συνέχεια σύντομα στις οθόνες μας

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts