Σασμός spoiler: Βυθισμένος στον τζόγο ο αδελφός του Σταύρου που ερωτεύεται η Αργυρώ!

Σασμός spoiler: Οι ισορροπίες αλλάζουν στο «Σασμό», αφού νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή της Αργυρώς και της Μαρίνας στα Γιάννενα. Οι δύο γυναίκες προσπαθούν να αφήσουν πίσω τους την τραγωδία που έζησαν και να φτιάξουν ξανά τη ζωή τους. Εκεί, η Αργυρώ γνωρίζει τον Σταύρο, έναν γοητευτικό άντρα που θα της κλέψει την καρδιά. Τίποτα δεν είναι όμως όπως φαίνεται, αφού ο αδελφός του Σταύρου θα φέρει προβλήματα στο «Σασμό».

Αναλυτικότερα, ο Σταύρος Πανταζής έχει έναν αδελφό, τον Βαγγέλη – που θα υποδυθεί ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης (Σιωπηλός Δρόμος)- με τον οποίο είναι πολύ δεμένοι, όχι μόνο επειδή είναι αδέρφια, αλλά επειδή είναι και συνεργάτες. Μαζί έχουν το εργαστήρι αργυροχοΐας και φτιάχνουν κοσμήματα και αντικείμενα τέχνης από ασήμι.

Ο Σταύρος αγαπάει πολύ τον αδερφό του, αφού ο Βαγγέλης όταν ήταν μικροί του είχε σώσει τη ζωή. Σύμφωνα με το Τηλέραμα, όταν ήταν παιδιά, ο Βαγγέλης κινδύνεψε τη ζωή του προκειμένου να σώσει τον Σταύρο από μία πυρκαγιά. Επιβίωσαν κι οι δύο, αλλά ο Βαγγέλης τραυματίστηκε σοβαρά κι έκτοτε έχει μία αναπηρία.

Ο Βαγγέλης προστατεύει τον Σταύρο όσο μπορεί, αλλά έχει κι εκείνος τους δικούς του δαίμονες. Είναι εθισμένος στον τζόγο, με αποτέλεσμα να χάνει διαρκώς λεφτά προκαλώντας ολοένα και περισσότερα προβλήματα. Μάλιστα, τα τελευταία δύο χρόνια, ο Σταύρος και ο αδελφός του έχουν οικονομικά προβλήματα και παλεύουν να κρατήσουν ζωντανή την επιχείρησή τους, στο «Σασμό».

Ο Βαγγέλης ελπίζει κατά βάθος ότι η χαρτοπαιξία θα τους βοηθήσει να βγουν από τον βούρκο, αλλά κάθε φορά βυθίζεται όλο και πιο βαθιά. Πώς θα επηρεάσει ο Βαγγέλης τη σχέση του Σταύρου και της Αργυρώς;

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts