Σασμός spoiler: Γίνονται και άλλα φονικά! Ο γάμος που περνάει κρίση και το μίσος της Καλλιόπης που πυροδοτεί και άλλες εντάσεις!

Ο Τάσος και η Σοφία φαίνεται πως θα κληθούν να αντιμετωπίσουν ένα αρκετά σημαντικό πρόβλημα, καθώς η Στέλλα θα ανακαλύψει πως η μητέρα της έχει εραστή.

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός Νεκταρία Γιαννουδάκη σε συνέντευξη της στο περιοδικό 7 Μέρες tv, η Σοφία θα έρθει αντιμέτωπη με μεγάλες προκλήσεις τόσο στο γάμο της όσο και στη σχέση της με την κόρη της.

Ποιος φταίει τελικά για τόσα φονικά; Ενός κακού μύρια έπονται και θα έρθουν κι άλλα. Ο Αστέρης είχε πολύ κακό σύμβουλο στη ζωή του: την Καλλιόπη. Αυτή τον πυροδότησε.

Η καπετάνισσα μισεί τους Βρουλάκηδες γιατί “έφαγαν” τον άντρα της και, μαζί με την απώλεια του, έφυγε και η χαρά από τη δική της ζωή: Από την πλευρά της, κουκουλώνει τα πράγματα για να βγάζει λάδι τους γιους της. Έτσι είναι μαθημένη. Θέλει η οικογένεια της να είναι υπόδειγμα ηθικής.

Μέσα της, όμως, υποφέρει γιατί ξέρει ότι ο μεγάλος της γιος έγινε φονιάς, ενώ για τον μικρό δεν μπορεί να το πιστέψει. Σε αυτή την ιστορία, ο θύτης γίνεται θύμα και το θύμα θύτης.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts