Σασμός spoiler: «Για σένα σκότωσα τον Στεφανή»

Σασμός: Ο κλοιός έχει αρχίσει να σφίγγει ασφυκτικά γύρω από τον λαιμό του Μαθιού. Ο Ευθύμης γνωρίζει πλέον το μεγαλύτερο του μυστικό και μιλά γι’ αυτό στη Βασιλική. Ο γιος της Καλλιόππης αντιδρά όπως δεν θα περίμενε κανείς!

Η διαμονή του Ευθύμη Φαρμάκη στο ξενοδοχείο που δουλεύει η Βασιλική και η Αργυρώ μόνο προβλήματα θα φέρει στις σχέσεις των Σταματάκηδων. Το γεγονός πως φίλοι και συνεργάτες πρόδωσαν τον σκοτεινό αυτόν άντρα της νύχτας, τον έχει κάνει να μην έχει κανένα δισταγμό απέναντι στους ανθρώπους και να τους λέει ξεκάθαρα αυτό που θέλει.

Η Βασιλική, παρόλο που θα είναι ευγενική μαζί του και θα προσπαθεί να κρατήσει τους τύπους απέναντί του, γνωρίζοντας φυσικά πως εκείνος έχει προσωπική εμπάθεια με τον Μαθιό και την οικογένεια τους, θα μπει και στον πειρασμό να μάθει ποιος κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση του Οδυσσέα, γεγονός που δεν θα περάσει απαρατήρητο από τον Ευθύμη.

Ο Ευθύμης για να αποπροσανατολίσει τη γυναίκα του Μαθιού, δεν θα διστάσει να της μιλήσει για μια ακόμη φορά για τον άντρα της, βάζοντας ξανά φωτιά στη σχέση τους.
«Βασιλική, θα σου πρότεινα να σταματήσεις να ρωτάς που πήγε ο Οδυσσέας και τι έκανε στην Έλενα και να αρχίσεις να ρωτάς ποιος σκότωσε τον δικό σου άντρα, τον Στεφανή», θα της πει σε ανύποπτη στιγμή και εκείνη με όση ψυχραιμία έχει θα του πει ότι οι έρευνες της αστυνομίας δεν κατέληξαν πουθενά.

Ο Ευθύμης όμως δεν θα σταματήσει εκεί. Θα της πει: «Ίσως τότε ρωτάς εκεί που δεν έχουν απαντήσεις. Αν θες μπορώ να σου πω κι εγώ την εκδοχή μου για τον θάνατο του άντρα σου».

Η Βασιλική φυσικά θα ταραχτεί και θα τον ρωτήσει για να μάθει. Όταν πλέον εκείνος της πει:

«Ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή. Ήταν και αυτός ένας τρόπος για να είναι μαζί σου, έτσι δεν είναι;» και εκείνη θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Η Βασιλική δεν θέλει να πιστέψει τα λόγια του Ευθύμη. Όμως μέσα της έχει κάποιες αμφιβολίες καθώς στο μυαλό της έρχεται η συζήτηση που είχαν λίγο καιρό πριν και εκείνος της είχε πει:

«Έχω κάνει πολλά λάθη που έχω μετανιώσει και κάποια άλλα που θα έκανα ξανά. Να ξέρεις πάντως πως ό,τι λάθος έκανα, το έκανα για το δικό σου το καλό».

Νιώθει να χάνει τις αισθήσεις της αλλά και πάλι εμφανίζονται σαν flashback οι κουβέντες που είχαν ανταλλάξει. «Δεν έχεις κάνει κανένα λάθος, Μαθιό. Άνθρωπος είσαι και λυγίζεις όταν φορτώνεσαι πολλά. Είσαι πάντα εκεί όταν σε χρειαζόμαστε. Δεν με στενοχωρείς και ξέρω πως ό,τι κάνεις, το κάνεις για μένα», του είχε απαντήσει, όμως τότε ούτε που πέρναγε από το μυαλό της πως ο άντρας της ζωής της έχει βάψει τα χέρια του με το αίμα του νεκρού άνδρα της.

Δεν χάνει όμως άλλο καιρό. Πηγαίνει σπίτι για να ζητήσει εξηγήσεις. Εκείνος όμως είναι αποφασισμένος να της πει την αλήθεια. Άλλωστε το όπλο του θα έχει καταλήξει στον Αντώνη, ο οποίος με τη σειρά του θα το έχει στείλει για βαλλιστική έρευνα.

Τη βλέπει και καταλαβαίνει πως η αλήθεια έχει φτάσει στα αυτιά της, όπως αναφέρει το tv 24.

«Ναι, είναι αλήθεια και κακώς που δεν σου μίλησα νωρίτερα, όμως φοβόμουν πως θα με έδιωχνες από τη ζωή σου και τότε δεν θα είχα λόγο για να ζω. Τον σκότωσα γιατί δεν μπορούσα άλλο να τον βλέπω να σου φέρεται άσχημα, να σε κακομεταχειρίζεται και να γυρίζει με τη μια και την άλλη. Δεν σου άξιζε αυτό και αν μου δινόταν η ευκαιρία θα το έκανα ξανά. Είσαι ό,τι πιο πολύτιμο έχω και θα σε προστατεύω μέχρι να αφήσω την τελευταία μου πνοή», θα της πει, ενώ τα δάκρυα έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν τα μάτια της.

Η Βασιλική θα αρχίσει να φωνάζει, να ωρύεται και να του λέει να φύγει από μπροστά της. Μάταια θα προσπαθεί να την ηρεμήσει. Η γυναίκα που άλλοτε έκρυβε με αγάπη στην αγκαλιά του, δεν θα θέλει να τον δει μπροστά της στη σειρά Σασμός.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts