Σασμός Spoiler: Δεν προλαβαίνουν παντρευτούν Βασιλική-Μαθιός και τινάζονται όλα στον αέρα!

Σασμός Spoiler: Κι όμως, ο γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής μετατρέπεται σε φιάσκο, στη σειρά Σασμός. Ενώ όλα πηγαίνουν καλά, ένα περιστατικό θα είναι αρκετό για να τα διαλύσει όλα, μέσα σε δευτερόλεπτα.

Ο Μαθιός θα δυσκολευτεί πάρα πολύ να διατηρήσει την ψυχραιμία του. Θα δείξει το σκληρό του πρόσωπο, με αποτέλεσμα η Βασιλική να εξοργίζεται μαζί του, την ημέρα του γάμου τους!

Όλα ξεκινούν από την επίσκεψη του Παύλου Βρουλάκη στο γαμήλιο γλέντι. Απρόσκλητος και με θράσος, ο Παύλος εμφανίζεται στο γλέντι, σηκώνοντας το ποτήρι του προς τους νεόνυμφους.

Ο ίδιος επισημαίνει πως το μόνο που θέλει είναι να ευχηθεί, όμως κανείς δε τον πιστεύει. Πλάι του στέκεται ο Ευθύμης, ο οποίος ξεκαθαρίζει τις φιλικές τους διαθέσεις. Ο Μαθιός γίνεται έξαλλος με τη στάση τους και κανείς από τους καλεσμένους δε πιστεύει ότι ο Παύλος ήρθε στον γάμο για να ευχηθεί, στη σειρά Σασμός.

Η Βασιλική τραβάει τον Μαθιό από το μανίκι. Έχοντας χάσει και η ίδια την ψυχραιμία της, προσπαθεί να ηρεμήσει στον σύζυγό της… “Σε παρακαλώ, μην κάνεις φασαρία”, θα του πει.

Ο Μαθιός, αν και έτοιμος να ορμήσει, αποφασίζει να κάνει πίσω, για να μη χαλάσει την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του. Η επόμενη μέρα θα είναι δύσκολη για όλους.. Τι ήθελε ο Παύλος Βρουλάκης;

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts