Σασμός Spoiler: Δύο δολοφονίες, δύο γάμοι και ένας χωρισμός για το φινάλε της σειράς!

Σασμός: Πάμε για φινάλε στην αγαπημένη σειρά του Alpha. Ένα φινάλε που όμως θα είναι γεμάτο με αίμα! Με ανατροπές λύπη, και χαρές. Ο κύκλος αίματος ανοίγει και θα συνεχιστεί και στον 2ο κύκλο. Μην βιάζεστε όμως, γιατί η συνέχεια θα σας καταπλήξει!

Δύσκολα τα πράγματα για την γιαγιά Ειρήνη, οι στεναχώριες της την έχουν πνίξει και πάει από το κακό στο χειρότερο. Η υγεία της επιδεινώνεται όλο και περισσότερο και έτσι στο φινάλε δεν θα αντέξει και στο τελευταίο επεισόδιο θα φύγει από τη ζωή. Αυτό το είχαμε σίγουρο, και θα το δούμε να συμβαίνει.

Ο Άγγελος παίρνει όλη την περιουσία από την Καλλιόπη και τους γιους της. Εκείνη δεν ανέχεται όμως την συμπεριφορά του και εξαγριωμένη σκοτώνει τον Άγγελο. Του τα είχε μαζεμένα…

Αλλά είχε ειπωθεί ότι ο Ανέστης θα σκοτώσει τον Άγγελο. Τελικά ο Άγγελος θα πεθάνει;

Σύμφωνα με τα spoilers σίγουρα πεθαίνει, δηλαδή τον σκοτώνουν.

Ο Νικηφόρος πριν το φινάλε θα αποφασίσει αν θα ανοίξει τελικά τα αποτελέσματα, για να μάθει ποιος είναι ο πατέρας του. Θα μάθει την αλήθεια και θα αλλάξουν πολλά.

Μαθιός και Βασιλική θα παντρευτούν τελικά; Μήπως έχουμε εκπλήξεις και μας αφήσουν κάγκελο;

Το σίγουρο ειναι ότι η Βσιλική πεθάινει, όχι όμως τώρα αλλά στο 2ο κύκλο, κάπου στις αρχές. Τώρα το κακό θα την βρει παντρεμένη ή ελεύθερη;

Από την άλλη, ο Αντώνης ψάχνει μανιωδώς τον δολοφόνο του Στεφανή. Και έχει να ανησυχεί και για τις δουλειές του Καραπάνου…

Ο Θέμης όμως μαθαίνει τις βρωμοδουλειές και το παρελθόν του Γεράσιμου, και το λέει στον Αντώνη. Εκείνος με την σειρά του αποκαλύπτει πως γνωρίζει τα πάντα στον Γεράσιμο και τον ξεμπροστιάζει.

Αναμνήσεις και συγκίνηση στην οικογένεια των Βρουλάκηδων. Με μερικές σκηνές και αναδρομές από την εποχή που ο Πετρής ήταν ζωντανός. Θα τον απολαύσουμε για ακόμη λίγες σκηνές παιδιά, ετοιμαστείτε.

Η πρώην του Αστέρη, η Στέλλα και ο Γεράσιμος έρχονται πιο κοντά και η σχέση τους περνάει σε άλλο επίπεδο.

Τέλος, για να πάμε και σε κάτι θετικό, η Κλαίρη επισκέπτεται το χωριο, με τον Παντελή να διαπιστώνει για πρώτη φορά πως είναι τυφλή.

Πώς θα αντιδράσει; Αλλά θα δούμε ότι το πρόβλημα δεν είναι πώς θα αντιδράσει ο πατέρας του Μανώλη, αλλά ότι στην συνέχεια χωρίζουν…

Γάμος με Μαρίνα και Αντώνη. Αυτό είναι από τα σίγουρα που θα συμβούν.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts