Σασμός spoiler: Ευθύμης-Μαθιός στα… χαρακώματα για τα μάτια της Βασιλικής

Σασμός: Έχουμε ήδη παρακολουθήσει στα τελευταία επεισόδια πως ο Ευθύμης Φαρμάκης έχει αρχίσει να φλερτάρει τη Βασιλική, η οποία προσπαθεί να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει με αυτόν τον τύπο. Δεν ξέρει όμως πως εκείνος είναι αποφασισμένος να τη διεκδικήσει ακόμα παραπάνω.

Μάλιστα δεν πάνε πολλές μέρες από τότε που τον είδαμε να σπεύδει για καφέ στο ξενοδοχείο όπου δουλεύει η Βασιλική και να της ζητά να καθίσει μαζί του να πιούν καφέ. Εκείνη αρνήθηκε ευγενικά, όμως η ατάκα που της είπε, ότι μοιάζει πολύ το χαμόγελό της με εκείνο της γυναίκας τής κατέστησε σαφές πως ο Ευθύμης τη φλερτάρει πλέον ανοιχτά.

Ο επιχειρηματίας ο οποίος είναι βουτηγμένος στην παρανομία, επισκέπτεται ξανά την Βασιλική και συζητά μαζί της, αγνοώντας πως ο Μαθιός καραδοκεί. Μαθαίνοντας μάλιστα τι ακριβώς έχει πει στη Βασιλική γίνεται έξαλλος και τον πλησιάζει επιθετικά. Ο Ευθύμης, χαμογελάει ειρωνικά, γνωρίζοντας πως έχει καταφέρει τον σκοπό του.

Ο Μαθιός που όλοι γνωρίζουμε πως είναι ιδιαίτερα προστατευτικός με τη Βασιλική και… φρεσκοπαντρεμένος μαζί της, προειδοποιεί τον Ευθύμη πως εάν δε μείνει μακριά από την οικογένειά του, θα τον σκοτώσει. Το ζευγάρι διχάζεται και ο Ευθύμης φαίνεται πως καταφέρνει τελικά τον σκοπό του κάνοντας τον Μαθιό και τη Βασιλική, στην σειρά Σασμός, άνω κάτω. Η συνέχεια επί της οθόνης μας…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts