Σασμός spoiler: Η Άσπα στέλνει ξανά φυλακή τον Κώστα, για τον φόνο του Άγγελου

Σασμός spoiler: Τίποτα δεν θα είναι πλέον ίδιο στη ζωή της Άσπας μετά τον φόνο του αγαπημένου της Άγγελου. Το θέμα είναι όμως, ποιος ήταν αυτός που του αφαίρεσε τη ζωή και η Άσπα δεν θα ησυχάσει αν δεν βρει τον δολοφόνο του άντρα που αγάπησε…

Η Άσπα, όπως θα δούμε από κάποια στιγμή και μετά στον β’ κύκλο της αγαπημένης σειράς Σασμός, δεν έχει την παραμικρή αμφιβολία για τον φονιά του Άγγελου. Είναι σίγουρη πως πίσω από όλα κρύβεται ο Κώστας, τη στιγμή που εκείνος, διατηρεί ακόμη και στην κηδεία του ένα πιο χαμηλό προφίλ.

Μετά από αυτήν όμως φεύγει άμεσα προκειμένου να κρυφτεί στο βουνό ούτως ώστε να μην τον ανακαλύψει κανείς.

Η Άσπα είναι απαρηγόρητη για τον χαμό του Άγγελου και μόλις ο Κώστας επιστρέφει για να της εξομολογηθεί το πάθος του για εκείνη, τότε αντιλαμβάνεται πως είναι ο άνθρωπος που σκότωσε τον σύντροφο της.

Η εξαφάνιση του, επιβεβαιώνει το γεγονός και η Άσπα σκοπεύει να ανακαλύψει που κρύβεται ο πρώην σύζυγος της… και φυσικά θα το καταφέρει.

Μόλις καταλαβαίνει πως ο Κώστας έχει το κρησφύγετο του στο βουνό, τον καρφώνει στην Αστυνομία προκειμένου εκείνη να τον συλλάβει για τον φόνο του Άγγελου.

Είναι αποφασισμένη, να ρισκάρει και να οδηγήσει τον Αστυνόμο Φραγκιαδάκη στη λύση του μυστηρίου, κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο, τον Κώστα για πάντα στη φυλακή.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts