Σασμός Spoiler: Η αλήθεια του τεστ DNA για Μαθιό-Νικηφόρο και η μεγάλη επιστροφή

Σασμός Spoiler: Οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά, όπως παρακολουθούμε και θα δούμε και στα επόμενα επεισόδια, είναι ραγδαίες.

Σασμός Spoiler: Είδαμε ότι ο Νικηφόρος είναι συντετριμμένος μετά τα όσα του είπε ο Παντελής στο καφενείο και νιώθει ότι ο κόσμος του γκρεμίζεται. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι μπορεί ο Μαθιός να είναι ο βιολογικός του πατέρας και όχι ο Στεφανής που έφυγε τόσο ξαφνικά στην αρχή της σειράς. Τον είδαμε να κλαίει και να χτυπιέται που καταλαβαίνει ότι μπορεί να ζούσε σε ένα… συννεφάκι, πολύ μακριά από την αλήθεια της ζωής του. Η μητέρα του Βασιλική αποφασίζει να τον βγάλει από το αδιέξοδο και να λάμψει η αλήθεια. Έτσι προτείνει να γίνει τεστ DNA.

Και φτάνουμε στο σημείο που ο Νικηφόρος επιστρέφει στο σπίτι με τον φάκελο των αποτελεσμάτων την ώρα που Μαθιός και Βασιλική αγωνιούν.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από το Νικηφόρο θα προκαλέσει μεγάλη έκπληξη στον Μαθιό και στη Βασιλική. Η Καλλιόπη προσπαθεί να μάθει την αλήθεια από τον παπά-Μιχάλη όμως αυτός μοιάζει ανένδωτος.

Η επιχείρηση της αστυνομίας καταφέρνει ένα σημαντικό πλήγμα στις δουλειές του Καραπάνου εξοργίζοντάς τον. Η Στέλλα με τον Γεράσιμο έρχονται πολύ κοντά και μοιράζονται μία νύχτα πάθους. Ταυτόχρονα, ο Θέμης ανακαλύπτει κάτι για τον Γεράσιμο και ετοιμάζεται να το πει στον Αντώνη.

Η υγεία της γιαγιάς Ειρήνης επιδεινώνεται προκαλώντας την ανησυχία των συγγενών της. Η Αργυρώ παίρνει έτσι την μεγάλη απόφαση να γυρίσει πίσω στη Κρήτη με τη Μαρίνα, το παιδί της αλλά και τον Σταύρο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts