Σασμός Spoiler: Η Βασιλική μαθαίνει τα πάντα και πεθαίνει!

Σασμός Spoiler: Μια υπερπαραγωγή του Alpha με τα γυρίσματα να γίνονται κυρίως στην Κρήτη αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Μια ιστορία που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Η Νεκταρία Γιαννουδάκη μιλά για τη συμμετοχή της στον «Σασμό» και αποκαλύπτει το μέλλον της Βασιλικής στον «Σασμό».

Η Βασιλική δεν έχει πεθάνει ΑΚΟΜΑ, διότι ταίριαξε απίστευτα στην εξέλιξη της υπόθεσης. Τόσο η υποκριτική της Μαριλίτας Λαμπροπούλου, όσο και η χημεία που βγάζουν η Βασιλική και ο Μαθιός, οδήγησαν την παραγωγή να σκεφτεί ξανά το ενδεχόμενο του θανάτου…

Ενώ στο πρώτο κομμάτι του βιβλίου η Βασιλική πεθαίνει έπρεπε να κρατήσουν την Βασιλική. Είναι ισχυρός ήρωας και κάνει ζευγάρι μοναδικό με τον Μαθιό, το οποίο αγάπησε ο κόσμος.
Η Βασιλική θα μάθει την αλήθεια για τον Μαθιό και για την δολοφονία του Στεφανή.

Αν και στο σενάριο κρατούν κρυφά τα χαρτιά τους, και καλά κάνουν, η τελευταία διαρροή ότι Μαθιός και Βασιλική θα συνεχίσουν και θα τους χαρούμε μαζί και ευτυχισμένους, μάλλον θα πρέπει να τα ξεχάσουμε. Η Βασιλική τελικά θα πεθάνει και θα αποχωρήσει την σειρά. Λογικά θα το δούμε τέλος του Α κύκλου ήτο αργότερο αρχές του Β κύκλου.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts