Σασμός spoiler: Η Βασιλική παθαίνει αμόκ με την αποκάλυψη για τον Μαθιό

Η σειρά του Alpha “Σασμός” επιστρέφει στις 16 Ιανουαρίου του 2023 και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές καθώς το νέο έτος φέρνει μεγάλες ανατροπές.

Στα νέα επεισόδια έχουμε να δούμε πολλά! Και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΜyTv, μια αποκάλυψη θα προκαλέσει αμόκ στη Βασιλική και η ζωή της θα αλλάξει μέσα σε λίγες ώρες αφού μαθαίνει κάτι το οποίο θα τη συγκλονίσει.

Η Νάντια κάνει την αρχή καθώς είναι αυτή που αποκάλυψε πως είναι η κόρη του Μαθιού στο ν Εύθυμη και εκείνος θα καταλάβει πώς έχει μια μεγάλη “δύναμη” η οποία μπορεί να ανατρέψει την πορεία των εξελίξεων.

Το μεγάλο μυστικό δε θα άργησε να αποκαλυφθεί και ο Ευθύμης θα το χρησιμοποιήσει και θα μιλήσει στη Βασιλική για όσα ξέρει! Θα της πει πώς η Νάντια του αποκάλυψε αυτό το μυστικό.

Σασμός – Η Βασιλική παθαίνει αμόκ και δεν μπορεί να πιστέψει πώς ο Μαθιός θα μπορούσε να ξέρει κάτι τέτοιο και να μην της το έχει πει! Η σύζυγος του Μαθιού θέλει να μάθει την αλήθεια και θα ζητήσει να γνωρίσει τη Νάντια.

Θα βρεθούν και θα συζητήσουν και θα έρθει η στιγμή που η Βασιλική θα σταθεί απέναντι στον Μαθιό και θα του πει όσα ξέρει! Ο ίδιος θα ισχυριστεί πώς δε γνωρίζει τίποτα και θα δηλώσει συγκλονισμένος με αυτή την αποκάλυψη.

Η Βασιλική θα φύγει από το σπίτι και δε θα επιστρέψει, με αποτέλεσμα να ανησυχήσει ο Μαθιός καθώς φοβάται πως θα διαλύσει το γάμο!

Ο Ευθύμης παίρνει ευχαρίστηση από όσα θα γίνουν και ελπίζει στον χωρισμό!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts