Σασμός Spoiler: Η εξέλιξη που θα σοκάρει τους τηλεθεατές! Ο παπά Μιχάλης κλείνεται σε μοναστήρι!

Σασμός Spoiler: Μπορεί ο παπά Μιχάλης να είναι ο ειρηνοποιός σε όσα συμβαίνουν στο ορεινό χωριό του Ρεθύμνου στον Σασμό, όμως είναι και εκείνος άνθρωπος και κάποια στιγμή θα φτάσει στα όριά του, προχωρώντας σε μία κίνηση που αναμένεται να σοκάρει το τηλεοπτικό κοινό!

Μία αλήθεια που έρχεται στο φως και βαραίνει τις ψυχές όλων. Ο παπά Μιχάλης παίρνει την απόφαση να κλειστεί σε μοναστήρι, αφήνοντας για πάντα πίσω του το χωριό, στη σειρά Σασμός. Ποιος είναι ο λόγος;

Οι μέρες περνούν και ο Μανώλης δε μπορεί να χωνέψει το γεγονός πως ο Άγγελος έχασε έτσι άδοξα τη ζωή του. Για να μπορέσει να πάει παρακάτω, πρέπει να μοιραστεί ξανά το μυστικό για τον φονιά του Στεφανή. Δεν αντέχει να το γνωρίζει μόνον ο ίδιος…

Έτσι, πλησιάζει τον παπά Μιχάλη και ικετεύει για βοήθεια. Του ζητάει να τον ακούσει με προσοχή, αγνοώντας τις συνέπειες. Του εξομολογείται μέσα στην ενορία πως ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή, πως τον είδε με τα μάτια του, πως του το παραδέχτηκε αργότερα!

Ο παπά Μιχάλης πέφτει από τα σύννεφα… Ο φονιάς του Στεφανή βρίσκεται ανάμεσά τους. Ο φονιάς του Στεφανή είναι εκείνος που πήγε να παντρέψει με την Βασιλική Σταματάκη.

Δεν μπορεί να χωνέψει με τίποτα αυτή την αλήθεια. Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, ο παπά Μιχάλης χάνει το μυαλό του, στη σειρά Σασμός, με αποτέλεσμα το μοναστήρι αποτελεί τη μοναδική λύση για να γλιτώσει από τους εφιάλτες του.

Η παπαδιά τρέμει πως ο αγαπημένος του δεν είναι καλά. Καλεί γιατρό στο σπίτι, ο οποίος την ενημερώνει πως είναι ψυχολογικό αυτό που περνάει. Ο παπά Μιχάλης κάνει κάποια τηλέφωνα και αποφασίζει να κλειστεί για πάντα σε μοναστήρι, αφήνοντας πίσω του το χωριό.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts