Σασμός Spoiler: Η ζωή της Στέλλας αλλάζει ριζικά! Ο άντρας που την κάνει να ερωτευτεί ξανά!

Σασμός Spoiler: Η Στέλλα, η δικηγόρος της σειράς η οποία στα προσωπικά της έχει περάσει δύσκολα, επιτέλους θα συναντήσει ξανά τον έρωτα! Ποιος θα είναι ο τυχερός;

Η αγαπημένη μας ηρωίδα πέρασε πολύ δύσκολα τον τελευταίο καιρό, καθώς ο χωρισμός της με τον Αστέρη την πόνεσε αρκετά.

Αμέσως μετά, έδωσε μία μικρή ευκαιρία στον Άγγελο, όμως στην πορεία συνειδητοποιήσαν πως δε ταιριάζουν. Ο Γεράσιμος εμφανίστηκε ξαφνικά στη ζωή της και της την έκανε άνω κάτω δίχως αποτέλεσμα..

Η Στέλλα στη δεύτερη σεζόν είναι μόνη, χωρίς κάποιον στο πλευρό της. Μήπως, όμως, αυτό σημαίνει πως η μεγάλη ανατροπή βρίσκεται προ των πυλών; Ένας νέος έρωτας θα γεννηθεί μέσα από τις στάχτες και θα συνεπάρει.

Η ζωή της Στέλλας αλλάζει ριζικά

Μετά τη δολοφονία του Άγγελου, η Στέλλα στηρίζει τους Σταματάκηδες για ακόμη μια φορά. Μέσα της ελπίζει πως ο Αστέρης θα γυρίσει ξανά στην αγκαλιά της, πως το παρελθόν τους θα διαγραφεί και μαζί θα περάσουν ξανά ευτυχισμένες στιγμές.

Βέβαια, αυτό δε συμβαίνει.. Ο Αστέρης είναι παράφορα ερωτευμένος με την Αργυρώ και αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζει. Έτσι, η Στέλλα απογοητεύεται για ακόμη μια φορά, μέχρι ο έρωτας να της χτυπήσει την πόρτα, στη σειρά Σασμός.

Σύμφωνα με το περιοδικό ΤV24, ένας άντρας θα εμφανιστεί στην Κρήτη ξαφνικά και μάλιστα όχι με τις καλύτερες συνθήκες. Ένα περίεργο ειδύλλιο ξεκινά, με τη Στέλλα να επενδύει αρκετά στη νέα αυτή σχέση.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts